Kampanya sonuçları aşağıdaki linktedir. Kazananlara şimdiden tebrikler.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Arkadaşlar aranızda ödül kananlar varsa geri dönüş yaptılar mı ben hala bekliyorum ?
Arkadaşlar aranızda ödül kananlar varsa geri dönüş yaptılar mı ben hala bekliyorum ?
yuh yani 1 mesajın var oda bu, bi selamünaleyküm ahali de, yarışmaya katılmışsın kazanmışsın, hötödenek sizi arayan varmı? ne bilgi paylaş, ne konu aç, ne katılım yap, işin düştümü milletten cevap bekle!
archancan tebrikler buarada ...
teşekkür ederim sağol. ama henüz arayan soran olmadı
yuh yani 1 mesajın var oda bu, bi selamünaleyküm ahali de, yarışmaya katılmışsın kazanmışsın, hötödenek sizi arayan varmı? ne bilgi paylaş, ne konu aç, ne katılım yap, işin düştümü milletten cevap bekle!
Bak şimdi belki çocuğum yaşındasın. Bu yarışmayı nerden öğrendim sanıyorsun. Başka bir hesabım olupta onu değiştirmiş olmam hiç gelmedimi aklına. Ama IQ nu tahmin edebiliyorum. O yüzden daha fazla bişey yazmayacağım. Allah yardımcın olsun. Bu arada sonradan da IQ birazda olsa yükselebiliyormuş, gazetede okumuştum. Buna ihtiyacın olacak. Hadi selamlar...
Bak şimdi belki çocuğum yaşındasın. Bu yarışmayı nerden öğrendim sanıyorsun. Başka bir hesabım olupta onu değiştirmiş olmam hiç gelmedimi aklına. Ama IQ nu tahmin edebiliyorum. O yüzden daha fazla bişey yazmayacağım. Allah yardımcın olsun. Bu arada sonradan da IQ birazda olsa yükselebiliyormuş, gazetede okumuştum. Buna ihtiyacın olacak. Hadi selamlar...
çocuğum yaşında derken biraz abarttın herhalde!... böyle ayakaltı mesaj yazarak sende gerçek zeka yaşını belli etmiş oldun. nedense şimdide 2 msjın var biri bu-diğeri 2 satır üstte, baya paylaşımcısın gerçekden. şöyle diyebilirdin; arkadaşım ben eski kampanyacıyım ancak bu yeni üyeliğim. bende ona göre bi cvp verirdim, hiç bukadar gerilmezdik dimi ama? madem yaşın çoooook büyük, tecrübeyle ve sabırla bahsettiğim gibi erdemli bi cevap verebilirdin. sen erdemli yaklaşsaydın bende saygıyla cevap verip, gönlünü almasını bilirdim.