Cashmere in Love bluzlar, Tom Ford gözlükler, NR. 39 ayakkabılar ilgi alanına giriyor mu? O halde hazır ol, ayrıcalıklı alışveriş dünyasına adım atmak üzeresin!
Trendyol, benim yakından takip ettiğim yepyeni ve özel bir alışveriş sitesi. Aslında, sürekli yenilenen kampanyalarıyla en iyi markaların bayılacağın ürünlerini %70'e varan indirimlerle alabileceğin yeni bir alışveriş hastalığı da denebilir; bağımlılık yapan ama mutlu da eden cinsten.
Jour du Nil, FCUK, Yastık by Rıfat Özbek, Else Lingerie, Gamze Saraçoğlu, Boa, Şeymel, Adidas, Yargıcı... Liste uzayıp gidiyor, seçenekler günden güne artıyor. Trendyol, bu ayrıcalıklı dünyasını şimdilik ancak davetiyesi olanlara açıyor. Siteye üye olup arkadaşlarına davetiye gönderen herkes arkadaşlarının ilk alışverişinden 10 TL'lik hediye çeki kazanıyor.
Miaposta üyesi olmanın güzelliği de tam burada ortaya çıkıyor: Üye olmak için davetiye beklemene gerek yok, buradaki linki tıklaman yeterli.
Bu linki kullanarak Trendyol'a üye olan Miaposta takipçileri üstüne üstlük VTP (Very Trendy Person) oluyor. VTP olmak, Miaposta üyelerine özel bir durum: Seçkin markaların satışlarına erken erişim sağlamak, sana özel satışlardan yararlanmak ve sürpriz hediye çekleri kazanmak anlamına geliyor.
Ayrıca (en güzelini sona sakladım) bu linki kullanarak Trendyol'a yazılan ilk 100 Miaposta takipçisi anında kullanabilecekleri 10 TL'lik hediye çeki kazanıyor!Hadi en trendy mallar seçilip tükenmeden sen de Trendyol'a katıl.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin