0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
zen diamonddan bişi kazandım ama ne kazandım bilmiyorum
Madame Bonus'tan kazandığım Nivea Pure&Naturals Kremim,Dido'dan Hediye Paketim,Cafe Crown'dan 2 adet Hediye Paketim,Paylaş bi Eti'den Kolim geldiiiiiiiiiii
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinzen diamonddan bişi kazandım ama ne kazandım bilmiyorum face se bileklik olmasın
didodan hediye paketi mi gönderiyolar
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindidodan hediye paketi mi gönderiyolar günaydınlar
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinzen diamonddan bişi kazandım ama ne kazandım bilmiyorum face se bileklik olmasın evet face hangi bileklik geçenki 50 liralık bile olmayanlardansa göndermesinler
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinMadame Bonus'tan kazandığım Nivea Pure&Naturals Kremim,Dido'dan Hediye Paketim,Cafe Crown'dan 2 adet Hediye Paketim,Paylaş bi Eti'den Kolim geldiiiiiiiiiii didodan hediye paketi mi gönderiyolar
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinzen diamonddan bişi kazandım ama ne kazandım bilmiyorum face se bileklik olmasın evet face hangi bileklik geçenki 50 liralık bile olmayanlardansa göndermesinler kolye diye biliyorum kuzum.İkinci turda ise aralıklarla soracağımız 5 soruya ilk doğru yanıt verenler, Zen Diamond’ın Anneler Günü için özel olarak hazırlamış olduğu koleksiyonundan bir kolye kazanacak! demişler
fikrimühim paketim geldi