tebrikler
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbana da bravodan banyo seti ve manikür seti geldi. daha önce gelen 2 spa setinden sora bunları çok begendim walla![]()
tebrik ederim hem de ne kadar çok..benimkiler de yolda..ablamın çeyizine şutlarım artık..
Zamandan 2. kitabım geldi..Gül Kokulu Ezvac-ı Tahirat ..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbana da bravodan banyo seti ve manikür seti geldi. daha önce gelen 2 spa setinden sora bunları çok begendim walla![]()
tebrik ederim hem de ne kadar çok..benimkiler de yolda..ablamın çeyizine şutlarım artık..
Zamandan 2. kitabım geldi..Gül Kokulu Ezvac-ı Tahirat ..dewrim sen benle dalga mı geçtin şimdiikk hıhh..
denemek bedavadan sivilce bakım bişeysi kazanmışım
brawodan manikür seti pek hoşlaşmadım
liptondan bardak geldi kırılmış ama
daikinden flash gelmedi daha
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindenemek bedavadan sivilce bakım bişeysi kazanmışım
brawodan manikür seti pek hoşlaşmadım
liptondan bardak geldi kırılmış ama
daikinden flash gelmedi daha
bardak için üzüldüm ya..://
hediyelerini önemsenen günlere sakla..kutlarım..
dewrim sen güzel şeyler söylüyo gibi gözüküp laf sokmadıından emin misinben emin olamadım daa
kül kedisi sendeki de ne şansmış arkadaşım bardağın kırık gelmişneyse ya haydi kaynatalımdan kazanırsın bitanda
tabi o robotla konuşmayı göze alıyosan
dewrim sen güzel şeyler söylüyo gibi gözüküp laf sokmadıından emin misinben emin olamadım daa
kül kedisi sendeki de ne şansmış arkadaşım bardağın kırık gelmişneyse ya haydi kaynatalımdan kazanırsın bitanda
tabi o robotla konuşmayı göze alıyosan