Bravo'dan Manikür seti geldi.Bravo beni hayal kırıklığına uğrattı...o kadar dondurmayı boşa yedim....
gladeden kazananların hepsi arkdaş davet etlemi kazandı ben ondan önceki formaliteyle kayıt yapmıştım sanırım bana gelmicek
siteye uye oluyoduk sadece o kampanyaydı cnm davet fln yoktu
gladeden kazananların hepsi arkdaş davet etlemi kazandı ben ondan önceki formaliteyle kayıt yapmıştım sanırım bana gelmicek
valla bende önceki haliyle yaptım üyelik aktive bile etmedim o aralar bir bozukluk vardı heralde sonrada uğraşmadım. varankargodan gelen oysa demekki yapanlara geliyor beklemiyordum bende
saolun çok bende bekliyim umarım gelir saol şeyda saol fatuzer
Angel's Friends karakterlerinden birini kazanmışım aradılar 
533'lü numaradan mı arandın canım? annemi aramıslar, anlamamıs ne oldugunu 
evet canım 533lü bir noydu bende başta anlamadım kız biraz sessiz konuşuyordu 
oh sonunda öğrendim

meraktan olmüstüm...
annem aradı, soruyu doğru cevaplamıssınız hediye kazandınız dediler dedi
anne nereden diyorum anlamadım ki dedi..
sağol canım yaa, merakımı giderdin...
bugun ne güzel bir gün masallah

glade geldi, avon adresimi aldı, haribo kazandım, nivea 1 adet kazandım ve Angels Friends
Bravo'dan Manikür seti geldi.Bravo beni hayal kırıklığına uğrattı...o kadar dondurmayı boşa yedim.... 
diğer hediyelerinden yine kullanışlıdır kokulu mumlar spa setleri falan filan masraf etmeye değmez
e daha ne istiyosun bize mum geldi
diğer hediyelerinden yine kullanışlıdır kokulu mumlar spa setleri falan filan masraf etmeye değmez
Teşekkür ederim. aslında haklısın.Hediye sonuçta bahtımıza ne çıkarsa...