Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinscorpion hangi renk bu
İkiside siyah
Adavapuru; Birini annem kullancak diğerini yengem
helal![]()
benim de 2 tane geldi ikiside koyu kızıl çok severim
boya zamanımda gelmişti
Bizim evinde boya badana zamanı geldifena..Kavga da bile söylenmez..Hele bir yöneticiye asla..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinscorpion hangi renk bu
İkiside siyah
Adavapuru; Birini annem kullancak diğerini yengem
helal![]()
benim de 2 tane geldi ikiside koyu kızıl çok severim
boya zamanımda gelmişti
Bizim evinde boya badana zamanı geldifena..Kavga da bile söylenmez..Hele bir yöneticiye asla..Espri yaptım ama baya soğuk oldu galiba
laysden oğluma tişört kazanmışım. ben uğraşıyorum o kazanıyor. ona sevdanın yolları bana kurşunlar. bu ara her şeyde kaybediyorum kimin ahını aldıysam vaktinde)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinlaysden oğluma tişört kazanmışım. ben uğraşıyorum o kazanıyor. ona sevdanın yolları bana kurşunlar. bu ara her şeyde kaybediyorum kimin ahını aldıysam vaktinde)
olsun oğlun kazanmıs yabancıya gitmemiş
bana da tivibudan kupa gelmiş
teşekkürler arkadaşlar yahu yabancı değil de benle dalga geçiyor hayat zordur yegenim diye. şansım dönecek mi ne bu sabah fairy tanıtımı için geldiler. bir tane panten ve fairy numune verdi birde indirimle fairy aldım.
evde olmayanlara kapıya bıraktı. sitenin uyanık çocukları evde olmayanlarınkileri toplamışlar.))))gördüm ama ses etmedim eskiden erik hırsızları vardı. zaman değişiyor.