ben de ümitliydim ama puan artmadı malesef denediğim yol ile

puanım halâ aynı.

ama yine de araştırıyorum, neti didik didik edip bulmaya çalışıyorum.
çek bir rokoya katılmayı düşündüğüm için bakıyordum, ilker'in adresini aldım.
nasıl didikliyorsuna gelincede, google'a "aslanmax puan", "aslanmax puan hilesi" gibisinden şeyler yazıyorum.
bir forumda bu konu ile ilgili bir mesaj var ise okuyr deniyorum. başka türlü bulmanın ylu var mı ki
çek bir rokoya katılmayı düşündüğüm için bakıyordum, ilker'in adresini aldım.
nasıl didikliyorsuna gelincede, google'a "aslanmax puan", "aslanmax puan hilesi" gibisinden şeyler yazıyorum.
bir forumda bu konu ile ilgili bir mesaj var ise okuyr deniyorum. başka türlü bulmanın ylu var mı ki 
Bence başka türlü bulmanın yolu var hile proğramları yazabirsin Flash oyun hilesi yazabilirsin sen bilirsin gerisi sana kalmış belki bulursun arkadaşım
bu konuyu baştan sona okudum,belki bilen arkadaşlar açıklamışlardır diyerek.
sağolsunlar kimse açıklamamış (sanki sadece birincinin kazandığı bir yarışmaymış gibi).
dediğin yollar ilede aradım, ama oyunlarda hile yapmak işe yaramıyor.
anladığım kadarı ile arkadaşlar davet ile kazanıyor o puanları ama e-mail al, davet yolla, üyeliği aktif et felan çok uzun hikaye.
vardır bi açık ama bakalım biz bulabilcek miyiz. bu arada davet ile 5 kişi üye oldu ama puan eklenmedi eski puanlara.
yapan nasıl yapıyor hiç bilmiyorum
bu ay bitecek galiba bu yarışma...yarışşma bitmesede hediyeler bitecek zaten..maaşallah arkadaşlar pek tok gözlü çıktı..bu arada asosyal fake hesap dışında bi yol bulursan banida gör
aman aman bir puan kazanma yöntemi yok genelde yelikle alınıyo hediyeler bende üşendiğim için uğraşamıyorum
bu ay bitecek galiba bu yarışma...yarışşma bitmesede hediyeler bitecek zaten..maaşallah arkadaşlar pek tok gözlü çıktı..bu arada asosyal fake hesap dışında bi yol bulursan banida gör 
fake hesap ile bile kazanamamıştım ben puan

ben mi çok şansızım

bi yolunu bulursam mutlaka söyleceğim, diğer arkadaşlara nispeten

aman aman bir puan kazanma yöntemi yok genelde yelikle alınıyo hediyeler bende üşendiğim için uğraşamıyorum 
belki doğru sadece üyelik ile kazanılıyor ama onunda hızlısını öğrenmiş demekki arkadaşlar.
hoş, ben 5 üye yaptım puan gelmedi, anlamadım onlara nasıl geliyor.
puanı almak için en az 50 üye mi yapmak gerekiyor acaba ?
bari "Ölü Sırdaşlar Biriliği Üyeleri" bunu söylesin
bende maxda kazandım belki kaç kerede dedik üyelikle kazandık diye.ha buna üşenirim yapamam diyorsanız ona bişey diyemem ama üye yaptıkca puan geliyor.emek vermeden yemek olmuyor malesef