0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
evet ne kadar çok arkadaşı oaln varsa kazanıyor ..üye yaptırdıkça kazanıyorlar..hediyelerde bitiyor..yoksa oynayarak sanmam kazansınlar...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinevet ne kadar çok arkadaşı oaln varsa kazanıyor ..üye yaptırdıkça kazanıyorlar..hediyelerde bitiyor..yoksa oynayarak sanmam kazansınlar...Evet ne kadar çok fake e-mail adresleri varsa kazanıyolar
bizlerinde hediye gönderimleri bitmeden öğrenmemiz dileği ile forumdan birçok kişi tanelerce hediye kazanmış oradan, öğrenilmesi çok zor olan bir sır olmasa gerek taktım kafaya nette didik didik arıyorum nasıl puan arttığını, bana şans dileyin
şansım açık olur umarım, bulursam belli kişiler ile facebook'dan iletişim kurar onlara da söylerim (malûm özel mesaj sınırı var)şans dilemedin ama
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinşansım açık olur umarım, bulursam belli kişiler ile facebook'dan iletişim kurar onlara da söylerim (malûm özel mesaj sınırı var)şans dilemedin ama bol şans diliyorum o sırdan da nasiplenmek istiyorum