teşekkür ettim..ilk defa oynadım ve sanırım son olacak..puanlar çok uçuk...yanda resimde gördüğünüz bebişim sanırım bugünlerde yürümeye başlayacak ve oyun oynamaya hiç zamanım olmayacak..herkese kolay gelsin..
aslanmaxtan daha basit hiçbir yerde hiçbir şey kazanılamaz.....
bilene kolaydır tabiki

..ama bazı şeyleri çözmek için zaman ayırmak lazım ve inan bana bu da yeni bi anne için nerdeyse imkansız
kesinlikle öyle.benim kzımda yürümeye başlıyacak herhalde onunla ugrasıyorum bütün gün.bir de dişleri çıkıyor offf.
bebişimden fırsat bulup anca girdim..ama gerçekten anlamadım nasıl o kadar puan yapıldığını..eski sayfaları gezdim de keşke timsah bana da yardım etse dedim..
aslanmaxtan daha basit hiçbir yerde hiçbir şey kazanılamaz.....6 scooter geldi şimdiye kadar 3 adette yolda..bu yazıyı okuyan ziyaretçiler üye olun,kazanmaya başlayın..
sağlam hile kodları biliyorsun demekki. o kadar puanı oyun oynayarak yaptım deme gülerler.
ya biri bana voleybol topu kanırmı burdan ben beceremiyorum cok mutlu olurum kazandırabilicek olursa
Conglo bu tarz insanlara şöyle sorular sormayın, nedense garip bi hava oluşturuyo bunlarda. Napıyosa nasıl kazanıyosa kazansın 3 kuruşluk çoluk çocuk oyuncagı için kasmaya gerek yok relaxx

Brave'yi anımsadım bi an..
sen de o çocuklardan birisin..mayıs-haziran kazandıklarım sayfasına bi baksana scorpi..yine senin sayfandaki bir kuruşluk numuneler ve yine 1 kurşluk o da sadece 2-3 adet biçimsiz tişörtler nedir.o brave dikkat et sana doğru dönmesin.
Promosyon ürünlerle hava atanıda ilk defa görüyorum şu forumda. Tmm kazandıysan kazandın. Toplasan 1 milyar anca yapar. Ben 6 milyarlık şey kazandım (biçimsiz tişört ve numune dediklerini saymıyorum, zaten ben numuneleri yazmamıştım) senin kadar yazmıyorum. 1 hafta içinde en az 4-5 milyarlık bişey daha kazancam ama yine senin gibi hava atmıcam. İnsanları küçümser gibi yazmana sinir oluyorum. Brave diye biri vardı aynı o da sen gibiydi sonunda banlandı...
Mesajını sonradan değiştirmişsin tekrar alıntı yaptım..
1. sayfadaki düşük puanlı ürünler tükendi sanırım
dükkandan silmişler onları