0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bu ne boyle??/
saçmalık.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsaçmalık.tükkana kaç puan yansıdı acaba ?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsaçmalık.tükkana kaç puan yansıdı acaba ?çok az. 30 puan filan galiba
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsaçmalık.tükkana kaç puan yansıdı acaba ?çok az. 30 puan filan galibaçok cimri bu aslanda
belki ilerleyen günlerde puanımı birktirip org almayı düşünüyorum.44 tuşlu mikrofonlu org mu yoksa 37 tuşlu mikrofonlu orgu mu alayım fikirlerinizi söyleyebilirmisiniz (org'u morg olarak anlamayın ;D )
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbelki ilerleyen günlerde puanımı birktirip org almayı düşünüyorum.44 tuşlu mikrofonlu org mu yoksa 37 tuşlu mikrofonlu orgu mu alayım fikirlerinizi söyleyebilirmisiniz (org'u morg olarak anlamayın ;D )Esprine gülmekten yerlere yattım.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbelki ilerleyen günlerde puanımı birktirip org almayı düşünüyorum.44 tuşlu mikrofonlu org mu yoksa 37 tuşlu mikrofonlu orgu mu alayım fikirlerinizi söyleyebilirmisiniz (org'u morg olarak anlamayın ;D )Esprine gülmekten yerlere yattım.