0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben 2 tane karbeyaz aldım bugün içinden max para çıktı,şifre filan yoıktu.
birde şöyle yazıyor.44 tuşlu mikrofonlu org birde kut. 37 tuşlu mikrofonlu orgkut. ne demek acaba onların dilinde
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbirde şöyle yazıyor.44 tuşlu mikrofonlu org birde kut. 37 tuşlu mikrofonlu orgkut. ne demek acaba onların dilinde kutulu demek istiyor ; çok teşekkür ederim iyi dileklerin için..ben gitaristtim org olarak sana tavsiyem tuş sayısı fazla olanı alman..tınısı daha kuvvetlidir..solfejleri rahat çıkarırsın
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbirde şöyle yazıyor.44 tuşlu mikrofonlu org birde kut. 37 tuşlu mikrofonlu orgkut. ne demek acaba onların dilinde kutulu demek istiyor ; çok teşekkür ederim iyi dileklerin için..ben gitaristtim org olarak sana tavsiyem tuş sayısı fazla olanı alman..tınısı daha kuvvetlidir..solfejleri rahat çıkarırsın kutuluyu anlamadım.dışındaki karton kutu mu acaba bu arada görüşlerin için çok teşekkürler.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben 2 tane karbeyaz aldım bugün içinden max para çıktı,şifre filan yoıktu. eskilerden almıssın
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben 2 tane karbeyaz aldım bugün içinden max para çıktı,şifre filan yoıktu. eskilerden almıssın off.Bizimkilere ucuz algida dondurmaları alın markete gittiğinizde dedim..Gidip max almışlar..Bari üstündeki dandik çikolatayı ayırıp,içindekini yiyeyim.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben 2 tane karbeyaz aldım bugün içinden max para çıktı,şifre filan yoıktu. eskilerden almıssın off.Bizimkilere ucuz algida dondurmaları alın markete gittiğinizde dedim..Gidip max almışlar..Bari üstündeki dandik çikolatayı ayırıp,içindekini yiyeyim. ayy bi anda canım cok istedii