konya migrostan alabilen oldumu
cts gidicemde yoksa boş boşuna 3 canlı halimle gitmiyim...
ben salı günü gitmiştim yoktu o zaman
sonra da gitmedim başka
saol canım.. gitmeden önce aramak lazım migrosu 
kardeşim migrosa yakın oturuyor hergün sordurtuyorum ona gelirse haber ederim burdan inşallah ama belli olmaz aceleye gelip yazamayabilirimde
kardeşim migrosa yakın oturuyor hergün sordurtuyorum ona gelirse haber ederim burdan inşallah ama belli olmaz aceleye gelip yazamayabilirimde
ben gittiğimde o kadar çok şifre alan oldu ki haber versen bile biz gidene kadar kalmayabilir
neyse görürsem bende yazarım
FAZLADAN KUPONU OLAN VAR MI?
Ben de istiyorum dondurmaa

Cidden fazla alıp verebilecek var mı?
bende bugün carousel migrosa gittim sadece fıstıklısı vardı bendeki karamelli kuponu olduğu için kabul etmediler sonra algida fabrikasını aradılar üretimde sıkıntı varmış bundan dolayı sadece fıstıklısı bulunuyormuş. eğer hiç çıkmazsa karamelli pastası farklı bir ürün yada kartta alışveriş hakkı şeklinde olucak dediler.çokta güzellerdi ama vermediler
ben gittiğimde o kadar çok şifre alan oldu ki haber versen bile biz gidene kadar kalmayabilir
neyse görürsem bende yazarım 

şifreyi alıpta sırada bekleyen çok demekki ben daha şifreyi bile almadım:) şifre alırken konyalı kampanyacılara denk gelirim belki:)
şifreyi alıpta sırada bekleyen çok demekki ben daha şifreyi bile almadım:) şifre alırken konyalı kampanyacılara denk gelirim belki:)
ben pek çoğuyla karşılaştım zaten

facede resimleri de olunca insan hemen tanıyor

hemen hemen herkes şifresini aldı zaten ama belki pastayı almaya gittiğimizde karşılaşırız
şimdi bir ark gönderdim bakalım ne olacak büyük ihtimal balçovaya gider varsa haber veririm izmirdeki ark. için
izmir şirinyerde var..ama görevliler çok meraklı bu şifreleri nerden buluyorsunuz diye soruyorlar ..
Arkadaslar, elimde fistikli pastanin sifresi var, kaymakli olana takas etmek istiyen varmi???
ben bastırdım fişimi cepte fiş
ya demekki bu kampanya ilk 1000 kişiye değilmiş..

inşallah elimizde kalmaz kuponlarımız..