0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkonya migrostan alabilen oldumucts gidicemde yoksa boş boşuna 3 canlı halimle gitmiyim...ben salı günü gitmiştim yoktu o zaman sonra da gitmedim başkasaol canım.. gitmeden önce aramak lazım migrosu
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkonya migrostan alabilen oldumucts gidicemde yoksa boş boşuna 3 canlı halimle gitmiyim...ben salı günü gitmiştim yoktu o zaman sonra da gitmedim başka
konya migrostan alabilen oldumucts gidicemde yoksa boş boşuna 3 canlı halimle gitmiyim...
kardeşim migrosa yakın oturuyor hergün sordurtuyorum ona gelirse haber ederim burdan inşallah ama belli olmaz aceleye gelip yazamayabilirimde
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkardeşim migrosa yakın oturuyor hergün sordurtuyorum ona gelirse haber ederim burdan inşallah ama belli olmaz aceleye gelip yazamayabilirimdeben gittiğimde o kadar çok şifre alan oldu ki haber versen bile biz gidene kadar kalmayabilirneyse görürsem bende yazarım
şifreyi alıpta sırada bekleyen çok demekki ben daha şifreyi bile almadım:) şifre alırken konyalı kampanyacılara denk gelirim belki:)
şimdi bir ark gönderdim bakalım ne olacak büyük ihtimal balçovaya gider varsa haber veririm izmirdeki ark. için