şifre yanlış diyenler tekrar tekrar deneyin olmadı sayfayı değiştirip tekrar girin veriyor bende 4 5 kere hatalı dedi yılmadım ve aldım şifremi ama ürün bulamadım :S 
bu sayfa dediğin nasıl anlamadım.eşim kaçtır uğraşıyor alamadı bir türlü..
şifre yanlış diyenler tekrar tekrar deneyin olmadı sayfayı değiştirip tekrar girin veriyor bende 4 5 kere hatalı dedi yılmadım ve aldım şifremi ama ürün bulamadım :S 
bu sayfa dediğin nasıl anlamadım.eşim kaçtır uğraşıyor alamadı bir türlü..
hani almak için migrosms e girmek gerekiyor ya başka sayfalara girip tekrar migrosms e girin .. ben öyle yaptım bi kaç denemeden sonra kabul etti birde yavaş yavaş girin ben hızlı girince kabul etmemişti.. (:
alabilenleri tebrik ediyorum.her türlü denemeden sonra bu şifre kullnılmıştır diye hata veriyo.kırk yılın bir sırtı bişey kazandım onuda alamıyorum offff..
gidim bende migros mertere bari
ark izmirde oturup gaziemirden alan var mı ben oraya gideceğim fırsat bulunca kalmadıysa hiç gitmeyeyim
bende çikolatalı var,kaymaklıyla takas etmek isteyen var mı?
bugün gittmm
dört şifrenin üçünü aldım

ama dördüncüye hatalı şifre dedi neden anlamadım

pastalardan da birini aldım yicez akşama
iki şifre girdim arkadaşlar ikiside yanlış veya kullanılmış şifre dedi ona göre biran önce alın bence fişlerinizi...
iki şifre girdim arkadaşlar ikiside yanlış veya kullanılmış şifre dedi ona göre biran önce alın bence fişlerinizi...
durumu ilettin mi yetkililere
dün benimde şifreme kupon basılmıştır dedi