0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenim eşimin adına kazandığım şifre gelmedi hiç kazanıpta şifresi gelmeyen oldumu arkadaşlar...ilk 1000'e girememişsinizdiryok hemen yaptım hatta ondan sonra yaptığıma bile geldi... benim oyle, gelmedi esime insallah bugun gelir bekliyelimöylemi yanlız değilim yani bakalım gelecekmi bizimkiler...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenim eşimin adına kazandığım şifre gelmedi hiç kazanıpta şifresi gelmeyen oldumu arkadaşlar...ilk 1000'e girememişsinizdiryok hemen yaptım hatta ondan sonra yaptığıma bile geldi... benim oyle, gelmedi esime
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenim eşimin adına kazandığım şifre gelmedi hiç kazanıpta şifresi gelmeyen oldumu arkadaşlar...ilk 1000'e girememişsinizdiryok hemen yaptım hatta ondan sonra yaptığıma bile geldi...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenim eşimin adına kazandığım şifre gelmedi hiç kazanıpta şifresi gelmeyen oldumu arkadaşlar...ilk 1000'e girememişsinizdir
benim eşimin adına kazandığım şifre gelmedi hiç kazanıpta şifresi gelmeyen oldumu arkadaşlar...
Yanlışlıkla sildiğimiz şifreyi takrar yolladılar onu aldık. Ayrıca 1 tanesinde de hatalı kod diyor, aradım müşteri hizmetlerini dönecez falan dediler bekliyoruz...