bana ve sevgilime gelen 2 şifreyi aldık
yegenimde kendine yapmıştı onunkinide alalım kuponunu dedik ama
kuponu bastırdınız diyor kupon yok şifreler birbirine yakın heralde birisi deneyerek aldı.
kampanya ilk 1000eydi ama 10 yasındaki 2 çocuk 6 7 kupon bastırdı önümüzden
bu sabah 1 kişi 10 kupon bastırmış.
yegenimin şifresi için kuponu bastırdınız diyor.migros müşteri hizmetleri falan aradılar ordan ama yardımcı olan cıkmadı pek bilgileri yok kampanyadan.
gitti yegenimin şifre yani anlıcagınız
o zaman biri bizim şifreleri de bastırmadan hemen alalım bari 
bazen kağıt bitmiş oluyor kupon basıldı diyor ama olmayan kağıda basıyor kupon basarken dikkatli olun kağıt varmı yokmu boşa gitmesin şifreleriniz
evet şifrelerinizi biran önce alın.
yegenimde hastaymış işe gitmemiş ben onlardayken 2mizede şifre geldi hadi ver şifreni alıverem seninkinide dedim demez olaydım
yok alamadım onun şifresini..kuponu bastırdınız diyor. deneyerek aldı birileri heralde
kadın dedi bugün 480 ile başlayan cok şifre aldı birisi sabah 10 tane aldı dedi
bizim önümüzden de 10yaşlarında 2 cocuk 5 6şifre aldılar nerden duymuşlar bacak kadar boylarıyla da onca şifre kazanıp ugrasmışlar hayret ettimm..
yegenin şifresi gümledi valla
allah allah sıpalara bak ya rasgele alamamaları lazım
2 ayrı migrosa gittim,hiçbirinde yok bu pastalar
pastalar olmasada hemen şifreleri almak lazım migrostan
birileri şansa denemeden
evet dursun kuponlar kenarda para ödeniyormu ücretsiz diyor ama
evet ya keşke kuponu alsaydım,akıl edemedim onu
evet şifrelerinizi biran önce alın.
yegenimde hastaymış işe gitmemiş ben onlardayken 2mizede şifre geldi hadi ver şifreni alıverem seninkinide dedim demez olaydım
yok alamadım onun şifresini..kuponu bastırdınız diyor. deneyerek aldı birileri heralde
kadın dedi bugün 480 ile başlayan cok şifre aldı birisi sabah 10 tane aldı dedi
bizim önümüzden de 10yaşlarında 2 cocuk 5 6şifre aldılar nerden duymuşlar bacak kadar boylarıyla da onca şifre kazanıp ugrasmışlar hayret ettimm..
yegenin şifresi gümledi valla
NE SAÇMALIK AMA OLURMU BÖYLE ŞEY SEN SIRADAN GİR AL OLURMU OYLE YA BELLİ BİR SINIR KOYMALARI GEREKIYIRDU BENCE ARKA ARKAYA ŞİFRE GİRMEMELİ MİLLET.AMA BİZİM TÜRK MİLLETİ AKILLI BI GİRER SONRA 5 DAKKA MİGROSU GEZER YİNE GİRER.BAŞINA BI GOREVLI BARİ KOYSALARDI
müşteri temsilcisi kasayı kilidini açtı kioksun içine baktı kagıt bitmemişti içinde kuponda yoktu
ordan telefon etti biryerele ama yardımcı olamadılar kaynadı yegenin kupon.
ben artık benimkini vercem napayım

hastaydı işe gidemedi hadi ver ben alıverayim dedim sevindi evleride bize yakın.
üstümde kaldı ama alamadım onun kuponunu