burdaki mesajları okuduktan sonra 20 nisan gibi gidicem migrosa o zamana kadar herkez harcar biliyorsunuz daha süre var ürünlerde havalar ısınınca fazlalaşır
firizeyno anlamadın galiba şifre kırmışlar
büyük de yazmana gerek yok bence
burdaki mesajları okuduktan sonra 20 nisan gibi gidicem migrosa o zamana kadar herkez harcar biliyorsunuz daha süre var ürünlerde havalar ısınınca fazlalaşır 
bence biran önce kuponunu al.
ben bugün alamadım kupon basılmıştır diyor
başkalarını şifreni deneyip almadan kuponunu al elinde bulunsun 20nisanda pastanı alırsın o sorun olmaz
bence biran önce kuponunu al.
ben bugün alamadım kupon basılmıştır diyor
başkalarını şifreni deneyip almadan kuponunu al elinde bulunsun 20nisanda pastanı alırsın o sorun olmaz
belkide en iyisi öyle yapmak

ayrıca migros saat kaçta açılıo
bir arkadaşlar reklam gibi olmasın migrosun kangurum diye sitesi var adresinize özel getiriyorlar dondurmalı pastayı acaaba ordan sipariş versek sonra bileti versek olurmu
anoooooovvvv ben kayıt olmayı unutmuşummmm hakkım yandımı şimdi bende niye benim gelmedi diyorum
Kuponlarınızı hemen alın sonra pişman olabilirsiniz
ben kayıt ol kısmını tamamen boş bırakmışım mail atsam bişiler yaparlarmı ki tüh
ben kayıt ol kısmını tamamen boş bırakmışım mail atsam bişiler yaparlarmı ki tüh
sanırım kazanabilmek için şartlardan biri de kayıttı sen yine de doldur ama pek umut yok bence