Sanırım özderemci arkadaş hazırcılık yapılmasını istemiyor.herkes kendisi bulsun uğraşsın istiyor..ama arkadaşlarımızında dediği gibi burası bi paylaşım forumu...Ve bütün yarışmaların cevaplarıda veriliyor.Sonuçta internetten aratıcağımıza burdan bakıyoruz.Bence ikiside aynı şey
Katılıyorum size..Gülmekten

Öncelikle cevap gönderen ve katılan arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Bu ay soruların cevapları burada yayınlanmasına ragmen soruların degişmediğini ve degişmeyecegini bildirmek istiyorum.
(Burada yayınlanmamasını istememin tek bir sebebi vardı.Burda yayınlanınca arkadaşlar hiç bir araştırma gayretine düşmeden kopyala yapıstır ile hazırcı mantıkla hareket edip kolaya kaçmalarıydı.Oysa biraz araştırma isteği uyandırmak, merak etmek, bu yolda emek harcamak olmalı asıl maksat..)
Sonuçta ayın sonunda bir üyemiz bu güzel mp4 ü kazanmış olacak..Ve burada da üyemiz bildirilecek.Hatta yakın bi şehir ise fotograflarıyla birlikte..
Şimdiden hayırlı olsun diyorum..
Saygılar
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin
Aslında hazırcılık konusunda haklısın çünki soruların genel kültür soruları diğerleri gibi reklam izle şifre gönder olsa onlar zaman kaybı
ben konuyu açan arkadaşa kesinlikle katılıyorum.bence o sadece azda olsa emek harcayarak katılmamızı istiyor.ben emek harcayarak kazandığım bir şeye daha çok değer veririm şahsen

bende hemen AyySuN nickiyle üye oluyorum
SORU 1: İtalya'da bulunan ünlü Volkanik dağın adı nedir?
SORU 2: Osmanlı Devletinde en uzun Padişahlık yapan kimdir? Kaç yıl görev yapmıştır?
SORU 3: İstanbulu fethetmek için gelen ve şehit olan sahabi kimdir ?
Cevaplarda 2.soru eksik verilmiş. Cevap yollayan arkadaşlar dikkat ederse iyi olur.
UYARI...!!!!!!!
ÖZDEREM SİTESİ BİLGİ YARIŞMALARININ OLDUĞU KONUDA SORULARIN GENEL KÜLTÜR SORULARI OLMASI SEBEBİYLE CEVAP YAYINLAMAK , CEVAPLARI PAYLAŞMAK YASAKLANMIŞTIR...
SORU 1: İtalya'da bulunan ünlü Volkanik dağın adı nedir?
SORU 2: Osmanlı Devletinde en uzun Padişahlık yapan kimdir? Kaç yıl görev yapmıştır?
SORU 3: İstanbulu fethetmek için gelen ve şehit olan sahabi kimdir ?
Cevaplarda 2.soru eksik verilmiş. Cevap yollayan arkadaşlar dikkat ederse iyi olur.
Ben tam cevap verdimdi Sayın Özderem

Dikkatinizi çekerim

Bi de ne zaman açıklanacak sonuçlar kamuoyunu aydınlatın lütfen