MODERETÖRDEN UYARI...!!!!!!!
ÖZDEREM SİTESİ BİLGİ YARIŞMALARININ OLDUĞU KONUDA SORULARIN GENEL KÜLTÜR SORULARI OLMASI SEBEBİYLE CEVAP YAYINLAMAK , CEVAPLARI PAYLAŞMAK YASAKLANMIŞTIR...Mart ayında Sitemiz üyelerinden en çalışkanı harika bir Philips Mp4 Player kazanacak.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin
Şartlar için TIKLAYINLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Ödüllü sorularımıza devam ediyoruz..
Şubat ayında Ödüllü sorularımızı cevaplayan arkadaşlara teşekkür ediyorum.Bir kısmına mail attım ama hepsine sonuçları duyuramadım. Burayada yazıyorum tekrar. Şubat ayında Ödülümüz Tokat iline gitti. 4 Gb Flash disk gönderdik. (E.Erkoç Tokat)
Mart ayının soruları da sitemizde..Bu ay da sürpriz bir hediyemiz olacak..Hepinize başarılar, bol şanslar..
Yarışma soruları için linki tıklayın..
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin
bu sitede tüm sorulu yarışmalar böyle oluyor muhakkak forumdaşlar soruların cevaplarını veriyorlar.
Off Off
Arkadaşım niye üzülüyosun ya da cevaplar paylaşılınca sorular niye değişiyo anlamış değilim

yani sorduğunuz soruların cevabını hiç bir yere bakmadan zaten bilen birini arıyorsanız biraz zor bulursunuz.

Biz burda konuları da sorularıda cevapları da paylaşıyoruz çünkü burası bir paylaşım forumu.Kaldı ki bu cevaplar burda paylaşılmasa bile bi yerlerden kopyalanıp yapıştırılıyor zaten.Sizin için önemli olanın katılım sayısı değil mi

kimsenin ezberden yapmasını beklemeyin ya da yok herkes kendi araştırıp bulsun demekte bana biraz saçma geliyor açıkçası. Ayrıca bir şey daha eklemek istiyorum bu şekilde bence sitenize birazda tepki topluyorsunuz yani mesela üstteki yarışmanız da Philips Mp4 Player vereceğinizi söylemişsiniz çok güzel bir hediye bence ve kazanmayı çokta istediğim bişey zamanım olmadığı için katılamıcam ama olsaydıda katılırmıydım bilmiyorum biraz tereddütlerim olurdu heralde.Soruları değiştiğinizde cevap veren arkadaşların katılımları geçersiz oldu bu yarışmaya karşıda ön yargı oluştu bende. Neyse daha fazla uzatmıyım yanlışta anlaşılmasın ben sadece dışarıdan bir izleyici olarak fikrimi söylemek istedim

herkese bol şansss
Gülhan aynı duygular içindeyim ama bi türlü cümlelere aktaramamıştım iyi olmuş yazdığın
bu site out

iyi sanki buraya yazılmasa cevapları kimse bilmicek ve vermicek
googldan aratınca hepsi çıkar zati:P
gülhancım noktayı koymuş

evett önemli olan katılımcı sayısı ne yani okulda sınavmı oluyoruz kağıtlarımızı saklayalım...