ben bugün mor renkli kart ile oynamak istiyordum, aradım aradım mor renkli kart yoktu...demek değişebiliyor kartlar ve rakamları.
2-6-12-21-29 olan kart mı? ben de onunla oynadım ama bende taşlar çok sonra çıktı. herkese farklı mı çıkıyor bu taşlar acaba ya nasıl oldu bu 
2-5-12-20-29 du benim kartım
hımm değişikmiş iyi o zaman
bu gece de
andaç topkan tombala yaptı, saate baktım 20:36 ydı...6 dk içinde tombala rekoru kırıldı bu gece...
bilemiyorum
bütün hediyeleride kaptı ama
YA ARKADAŞLAR BEN BİR ŞEYİ MERAK EDİYOM.BEN HİÇBİR ŞEY KAZANAMADIM KAZANMAYA DA UĞRAŞMIYOM DA ARTIK ...AMA ŞU HİLE YAPAN KİŞİLER NASIL YAPIYORLAR.BENİM BİLGİSAYAR BİLGİM ZATEN ONA YETMEZ KALKIŞMAM DA AMA ÇOK MERAK ETTİM SADECE NASIL BİR İŞLEM UYGULUYORLAR YADA NE GİBİ BİR YOLU VAR?HER OYUNDA BÖYLE BAZEN GARİP ŞEYLER OLUYOR.BEN ÇÖZEMEDİM.ZATEN ÇÖZSEMDE YAPMAM.NASIL OLSA YAKALANIR VE DİĞERLERİNİN HAKKINI YEMEYE DE GEREK YOK AMA HAKKATTEN HAYRET EDİYOM VALLA...NASIL BİR DEHA BU ARKADAŞLAR DİYE...
ben oyunlarla ilgilenmeme kararı aldım.çekişlerle idare edeceğiz artık
bilgisayar programlarını falan biliyorlar olmalılar herhalde...koskoca bankaların hesaplarına bile giriyolarmış işte korsanlar...kıytırık bi tombala oyunu bunlar için bebek oyuncagıdır...günahları boynuna ne diiyiim
bilgisayar programlarını falan biliyorlar olmalılar herhalde...koskoca bankaların hesaplarına bile giriyolarmış işte korsanlar...kıytırık bi tombala oyunu bunlar için bebek oyuncagıdır...günahları boynuna ne diiyiim 
bılen ıcın bunlar 5 dakkalık ıs

bız ne kadar ugrassakta alamıyoruz kımınde adamlar 2 dkka bakıyolar koda tak hedıyeyeı kapıyolar:D ben cekılıslı kampanyalara gırıyom oyunlarda hep hıle oluyor:D