Gönderen Konu: EFES PİLSEN DEĞİŞMEYEN TATLAR - 2  (Okunma sayısı 115790 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı santana

• Yeni Kampanyacı
  • *
Ynt: EFES PİLSEN DEĞİŞMEYEN TATLAR - 2
« Yanıtla #240 : 27 Aralık 2008, 15:13:34 »
Bilip bilmeden atıp tutuyorsunuz burada.Bugünün birincisinin başına gelen daha önce benim de başıma geldi ve buzdolabını kazandım.Hemen hile diyip işin içinden çıkıyorsunuz, hiç oyunda bir hata olabileceğini düşünmüyorsunuz.Bende 2.çinkoyu yapmadan tombala yapmıştım ve bunun için özel bir çaba sarfetmemiştim.Sizin bugünün kazananı Ferit'e yaptıgınız muameleyi bana da yaptılar ve şikayet maili attılar, şimdi belki de sizin ve sizin gibilerin şikayetleriniz yüzünden buzdolabını alamayacağım, bugün kazanan kişi ve daha birçok kişi de aynı şekilde alamayacak.Peşin bir hükme varmadan önce biraz daha düşünceli olun, sistemden kaynaklanan hatalar olabileceğini de düşünün.Azıcık hoşgörü birşey kaybettirmez.

Çevrimdışı logcupasa

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #241 : 27 Aralık 2008, 15:18:28 »
santana bız ılk gunlerde gırdıgımızde sureklı hıleyle kzanıyorlardı ve hılecılerın coklugu nedenıyle ınsanlarda bır onyargı olustu hosgorude bulunup haklarımı yensın onlarada hak ver
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Ücretsiz 5000 Olay Total Efects 7 İçin acele edelim
Hergunkampanya 5000 Olay Bedava zincirine gireli

Çevrimdışı sahaneyedili

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #242 : 27 Aralık 2008, 15:27:39 »
biz şikayet maili atsak bile, kayıtları inceleyip hile-hurda var mı bakıp ona göre çıkarırlar ortaya olup olmadıgını...
tombala listeleri olsun, diger sıralama listesi olsun bügüne kdr bir çok defa ilk sıralarda yer alanlar hep silindi...e bu kdr şaibeli listeler döndügü sürece bizim de güven sorunumuz olması kdr dogal birşey olamaz...
incelensin haketmişse güle güle kullansın. ha eger yok hilesi varsa, o zmn da sizin bizlere hak vermeniz gerekli

gözüme çapan diger ayrıntı: daha foruma girer girmez,  arayıp efes konusunu bulup 1. msjınızı buna cevap olarak yazmanızda düşündürücü biraz...bilemiyorum acaba ferit bey misiniz?  ???
« Son Düzenleme: 27 Aralık 2008, 15:32:25 Gönderen: sahaneyedili »

Çevrimdışı santana

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #243 : 27 Aralık 2008, 15:32:58 »
Yok o değilim, konuyu zaten buradan takip ediyordum ama üye değildim.Aynı olay benim de başıma geldiği için üye olup cevap yazmak istedim.Sizi rahat ettiyse kaydımı silebilirsiniz.

sponge

• Ziyaretçi
« Yanıtla #244 : 27 Aralık 2008, 15:41:00 »
Bilip bilmeden atıp tutuyorsunuz burada.Bugünün birincisinin başına gelen daha önce benim de başıma geldi ve buzdolabını kazandım.Hemen hile diyip işin içinden çıkıyorsunuz, hiç oyunda bir hata olabileceğini düşünmüyorsunuz.Bende 2.çinkoyu yapmadan tombala yapmıştım ve bunun için özel bir çaba sarfetmemiştim.Sizin bugünün kazananı Ferit'e yaptıgınız muameleyi bana da yaptılar ve şikayet maili attılar, şimdi belki de sizin ve sizin gibilerin şikayetleriniz yüzünden buzdolabını alamayacağım, bugün kazanan kişi ve daha birçok kişi de aynı şekilde alamayacak.Peşin bir hükme varmadan önce biraz daha düşünceli olun, sistemden kaynaklanan hatalar olabileceğini de düşünün.Azıcık hoşgörü birşey kaybettirmez.

çinko yapmadan tombala nasıl yapıyorsun anlamadım ve ben şikayet ettim gene de ederim...hile hurda ile olmaz bu  işler...

chemy

• Ziyaretçi
« Yanıtla #245 : 27 Aralık 2008, 16:17:48 »
zaten moderatörler biz şikayet maili atsakta atmasakta kazananlar listesinde olan kişilerin hile yapıp yapmadığını kontrol ediyorlar. bu yüzden kimse mail atmasa bile hile yapan kişi moderatörleri tarafından siliniyor ve de ondan sonra listede olan kişiye hediyeyi veriyorlar. bu nedenle de kaç kişi şikayet maili atarsa atsın hile yapmayan bir kişiyide listeden silmeleri söz konusu olamaz.

glmcn

• Ziyaretçi
« Yanıtla #246 : 27 Aralık 2008, 17:12:30 »
eğer hile yok hata var diyorsanız o zaman hatanın düzeltilmesi gerekir. mesela bizim evde 2 pc var. ablamla oynuoruz tombala. numaralar önce onda çıkıo 3 dakka sonra bende anca çıkıo.aynı sırayla..bu da hata bence bunu da belirttim mailimde ben

Çevrimdışı Beyondparadise

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #247 : 27 Aralık 2008, 18:27:11 »
5 sayı çıkınca tombala yapanınıda  gördük  hatırladınızmı  ???

Çevrimdışı burcu84

• Usta Kampanyacı
    • Renkli Bahçem
« Yanıtla #248 : 27 Aralık 2008, 19:37:12 »
evett hatırladımm :) 
yaa aslında çinko yapamadan ve daha osnrasında numaralar ardarda gelince tombala yapabiliyosunuzz mümkün fakat hile var bence o da mümkün  ;D

chemy

• Ziyaretçi
« Yanıtla #249 : 27 Aralık 2008, 19:49:10 »
çinko yapamadan değil, ilk 50 yi gösteren listeye girmemiş olabilir bir kişi ama o listede olmaması listenin devamında olmadığı anlamına gelmez. ben mini buzdolabını kazandığımda 1.çinkoda ilk50de değildim, ikincide vardım sanırım ve ilk tombalayı yapan bendim. yani bu olabilir. ama hile yaptıklarını düşündüğümüz kişilerde olay farklı oluyor. 1. ve 2.çinko listelerinde hiçkimsenin ismi yokken yani liste boşken birden tombalada isim beliriyor, bu durumda o kişinin hile yaptığıda çok açık yani.