bende 1 adet kitap kazanmışım.Diğer kazanan arkadaşlarada tebrikler...
arkadaşlar bence birbirimizi facebookta ekleyelim böyle kampanyalar olduğu zaman hepimiz bişeyler kazanalım forumdan 5 veya 6 kişi var benim arkadaş listemde olmayan arkadaşlar bana özelden mesaj atsın ekleyelim birbirimizi
ben birşey beklemiyordum zaten, kazanan arkadaşlarımı tebrik ederim
3200 puamınm vardı kıtap kazanmısım kazananlarada tebrıkler
valla bravo ya başka da bişey demeye gerek yok sonuçlar üzerine!
haa edit hanım size ayrıca tebrikler,bilmeyenlere hatırlatayım bu şahıs ülkerde 2 tane fotoğraf makinası almıştı,bu durum kendisini tatmin etmemiş olacak ki 3. makinayı da alayım demiş,bravo! 3 makinayı birbirine bağlar harika fotoğraflar çekersiniz artık.
Zaten bu bayanların hem kızlık soyadını hem de evlilik soyadlarını farklı şekilde kullanmalarını hiç anlayamadım ben...
ya inat olsun die facede arkadaş sayımı 500 yapana kadar uğraşcam hakkımla kazancam bu yeni face kampanyalarını hilecilerede ders olacak

bu arada bende ekli olmayan arkadaşlar facede beni ekliyebilirler linkim imzamda
Ben 18.000 civarı bir puanla sinema bileti kazandım. Yanılmıyorsam annemin 3200 civarı puanı vardı, o da kitap kazanmış. Keşke sıralama ilk baştan beri görülebilseydi. Adavapuru tebrik ederim, 5. de olsan kazanmışın