Gönderen Konu: Büşra Filmi Sonuçları  (Okunma sayısı 17589 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kader86

• Usta Kampanyacı
Ynt: Büşra Filmi Sonuçları
« Yanıtla #40 : 09 Mart 2010, 21:54:51 »
tebrikler kazanan arkadaşlara

Çevrimdışı toprakhaktan

• Usta Kampanyacı
  • Yağmur yağsın toprak koksun,seni hatırlatsın
« Yanıtla #41 : 09 Mart 2010, 22:01:26 »
:) Ülkerde oy kullanarak  kazandım . Oy verme konusunda sıkıntılar vardı herkes biliyor birden fazla artıyordu, ve  oy vermek hergun o kadar kolay değildi . Saatlerce oy verdim arkadaşım . 1 ay boyunca 2 de yattım . Koştura koştura geldim komsuya gittim o saatte . Uğraşmadan oturduğunuz yerde hediye gelsin isterseniz olmaz tabii. Evet fotograf çekiyorum ve makina hayranlığım var . Umarım yeterlidir. Ha soyadı olayına gelince facedeki hesabımı arkadaşlarımı bulma amacı ile kızlık soyadı şeklinde aldım. Kampanyalar için yapılmış birşey değil yani . Ayrıca devlet yetki vermiş iki soyisimide kullanabiliriz.

Çevrimdışı ozlemce108

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #42 : 09 Mart 2010, 22:05:34 »
bende 300 küsur puanla kitap kazanmısım,zaten kitap istiyordum:) kazananlara tebrikler...

Çevrimdışı LEGOLAS

• Usta Kampanyacı
    • SADECE TIKLAYARAK FAKİR İNSANLARA YARDIM
« Yanıtla #43 : 09 Mart 2010, 22:06:30 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
bende 300 küsur puanla kitap kazanmısım,zaten kitap istiyordum:) kazananlara tebrikler...

300 puanlamı yoksa 3000 puanlamı ben 1700 puanlardaydım çünkü

aptaLLarLa tartışmayın , çünkü sizi önce kendi seviyesine çeker , sonra da tecrübesiyLe yener.

Çevrimdışı serpiles

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #44 : 09 Mart 2010, 22:07:53 »
:) Ülkerde oy kullanarak  kazandım . Oy verme konusunda sıkıntılar vardı herkes biliyor birden fazla artıyordu, ve  oy vermek hergun o kadar kolay değildi . Saatlerce oy verdim arkadaşım . 1 ay boyunca 2 de yattım . Koştura koştura geldim komsuya gittim o saatte . Uğraşmadan oturduğunuz yerde hediye gelsin isterseniz olmaz tabii. Evet fotograf çekiyorum ve makina hayranlığım var . Umarım yeterlidir. Ha soyadı olayına gelince facedeki hesabımı arkadaşlarımı bulma amacı ile kızlık soyadı şeklinde aldım. Kampanyalar için yapılmış birşey değil yani . Ayrıca devlet yetki vermiş iki soyisimide kullanabiliriz.

vay bee profesyonel kampanyacıya bak!,yememiş içmemiş oy vermiş haa,kim kandırıyorsun ki sen,ülkerde de büşrada ne oyunlar oynadığını biliyoruz hiç dert etme.
bişey daha 3 makina yetmezse bende dslr makina var onu da bantla falan 3 makinaya eklersin işte 4 lü çekim yaparsın,ee artık bu kadarı da yeterli olur ha,ne dersin  :-*

Çevrimdışı LEGOLAS

• Usta Kampanyacı
    • SADECE TIKLAYARAK FAKİR İNSANLARA YARDIM
« Yanıtla #45 : 09 Mart 2010, 22:09:48 »

vay bee profesyonel kampanyacıya bak!,yememiş içmemiş oy vermiş haa,kim kandırıyorsun ki sen,ülkerde de büşrada ne oyunlar oynadığını biliyoruz hiç dert etme.
bişey daha 3 makina yetmezse bende dslr makina var onu da bantla falan 3 makinaya eklersin işte 4 lü çekim yaparsın,ee artık bu kadarı da yeterli olur ha,ne dersin  :-*

yarışmanın bir açığımı varda böyle konuşuyorsun  ???

aptaLLarLa tartışmayın , çünkü sizi önce kendi seviyesine çeker , sonra da tecrübesiyLe yener.

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
« Yanıtla #46 : 09 Mart 2010, 22:22:07 »
300 deıl 3200 puanla  ;)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bloğuma ve kampanyalarıma herkesi beklerim İZLEYİN BENİ

Çevrimdışı toprakhaktan

• Usta Kampanyacı
  • Yağmur yağsın toprak koksun,seni hatırlatsın
« Yanıtla #47 : 09 Mart 2010, 22:32:30 »
Oyun falan oynamadım arkadaşım polemiğe girmem. Katılırım , ugrasırım . Önümü kış tutarım yaz çıkarsa bahtıma . Böyle hırs yapmam . Milette saldırmam listede ismi çok çıkıyor diye . Ben kimseyi takip etmem , forumdan sadece sevdiğim insanların ismini bilirim oda yeter zaten. Sizi tanımıyorum

Çevrimdışı serpiles

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #48 : 09 Mart 2010, 22:41:40 »
Oyun falan oynamadım arkadaşım polemiğe girmem. Katılırım , ugrasırım . Önümü kış tutarım yaz çıkarsa bahtıma . Böyle hırs yapmam . Milette saldırmam listede ismi çok çıkıyor diye . Ben kimseyi takip etmem , forumdan sadece sevdiğim insanların ismini bilirim oda yeter zaten. Sizi tanımıyorum

bundan sonra tanıyacaksın beni merak etme, "canım cicim" diyerek ne (oy)unlar oynadığını biliriz. sizin gibileri anlamak inan hiç mümkün değil bu kadar aç gözlü olupta bir yandan da isminde olduğu gibi haktan söz edebiliyorsunuz ya,acıyorum sizin gibilere.ama şüpheniz olmasın ki elbet bir gün bunların hesabı sorulur

Çevrimdışı gulsevdam

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #49 : 09 Mart 2010, 23:16:10 »
of yine aynı mevzu,  bende uğraştım umutluydumda bilete kalmışım kardeşlerimde kitap kazanmış soyad aynı siz fark etmeden ben söyleyim:)

kazanan arkdaşlarımı tebrik ediyorum...
...