Gönderen Konu: L'oreal Elseve kazananlar  (Okunma sayısı 30773 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı venüsger

• Usta Kampanyacı
    • Kadına Dair
Ynt: L'oreal Elseve kazananlar
« Yanıtla #80 : 08 Mart 2010, 22:02:05 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Venusger 4-5 tane alman sorun değilde kurnazlığına gercekten hayran kaldım  ;D Hiç aklıma gelmemişti böyle tek harfi değiştirerek  farklı isimmiş gibi göstermek. Gerçekten bravo çok zekisin   ;D

Zeki olduğum konusunda haksızsın diyemeyeciğim  ;D
Ama kurnazlık ve zeka konusunda burada yalnız olmadığımı çok iyi biliyorum ;)
Sana yetişmem zor mesela, ;D Şu absolutte bende sana hayran kalmıştım valla şimdi açıklıyorum.
Neyse ki ilk 100 ün içindekilere de tişört gönderdiler bende o sayede aldım tişötrü :)

Zaten kargocular adresi bildikleri ve  isim de belli olduğu için hemen ben olduğumu anlıyorlar. ;D
Burada beni eleştirenlerin arasında  halasının ,teyzesinin,bilmem herneyinin adıyla kazanan  bir çok kişi vardır eminim.Benim farkım buradaki kişileri kandırmadan,kendi adımla kampanyadan faydalanmak. ;)
Eğer suçluysam asın beni ;D
Hak ettiğin kadarını,hak ettiğin vakitte alırsın...

awelya

• Ziyaretçi
« Yanıtla #81 : 08 Mart 2010, 22:04:10 »
Venusger 4-5 tane alman sorun değilde kurnazlığına gercekten hayran kaldım  ;D Hiç aklıma gelmemişti böyle tek harfi değiştirerek  farklı isimmiş gibi göstermek. Gerçekten bravo çok zekisin   ;D

Zeki olduğum konusunda haksızsın diyemeyeciğim  ;D
Ama kurnazlık ve zeka konusunda burada yalnız olmadığımı çok iyi biliyorum ;)
Sana yetişmem zor mesela, ;D Şu absolutte bende sana hayran kalmıştım valla şimdi açıklıyorum.
Neyse ki ilk 100 ün içindekilere de tişört gönderdiler bende o sayede aldım tişötrü :)

Zaten kargocular adresi bildikleri ve  isim de belli olduğu için hemen ben olduğumu anlıyorlar. ;D
Burada beni eleştirenlerin arasında  halasının ,teyzesinin,bilmem herneyinin adıyla kazanan  bir çok kişi vardır eminim.Benim farkım buradaki kişileri kandırmadan,kendi adımla kampanyadan faydalanmak. ;)
Eğer suçluysam asın beni ;D

Bravo kardeşimsin :-*

Çevrimdışı whitepixie

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #82 : 08 Mart 2010, 22:12:47 »
tebrik ederim venüscüm  :) güle güle kullan
٩(-̮̮̃-̃)۶ ❤SmA ❤٩(-̮̮̃-̃)۶:

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #83 : 08 Mart 2010, 22:14:53 »
Hay maşallah 15 tane usb bellek  ;D  Yok yok sen daha zeki ve kurnazsın venusger  ;)
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı toprakhaktan

• Usta Kampanyacı
  • Yağmur yağsın toprak koksun,seni hatırlatsın
« Yanıtla #84 : 08 Mart 2010, 22:19:03 »
 konuyla alakası yok ama , bellekleri bende koyuyim dedim ama çok komisyon alıyor  sahibinden kargo parası falan kurtarmaz , tabi benimki  perakende :) toptan alan olursa kurtarır

Çevrimdışı ufoskop

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #85 : 08 Mart 2010, 22:19:58 »
konuyla alakası yok ama , bellekleri bende koyuyim dedim ama çok komisyon alıyor  sahibinden kargo parası falan kurtarmaz , tabi benimki  perakende :) toptan alan olursa kurtarır
Getsiz aç ilanları sende ;)

Çevrimdışı venüsger

• Usta Kampanyacı
    • Kadına Dair
« Yanıtla #86 : 08 Mart 2010, 22:21:46 »
Nedense venüse yapılan yorumlar içinden yine beni seçerek şahsıma özel yorum yapmış.Ben o konuda zamanında açıklamamı yaptım ve saklamadım.Gel gelelim elseveyi çok sevdiğim için bunu kaçıramazdım demişsin.

Ama senin birde netbook sevgin ve MSN BUDDY USB BELLEK sevgin var.Buyrun kanıtı.(Tam 15 adet azbuzdan usb bellek ve 2 tane netbook kazanmışsın)

Not:Netbookları sattığın için linkini gösteremiyorum ama daha önce görmüştüm ;)

Şahsıma yapılan yorumun karşılığı olarak şahsına yorum yapıyorum ufoskop  :)

1. si laptoplar diye bir şey yok tek bir laptop kazandık onu da eşim kazandı zaten ben kazanmadım.Sahibinden de 1 adet laptop ilanım vardı.O da satıldı.
2. si o usb lerin hepsi bana ait değil annem ,dayım ve yengem onlarda kendi adlarına kazandılar ve toplu ilan verdik
zaten 6 hafta devam etti  ben ve eşim 4 er adet olmak üzere toplam 8 adet biz kazandık.Diğerlerini dediğim kişiler kazandı.
Bunda da bir haksızlık yok.Hepimiz her hafta kargocu bekliyorduk usb leri getirsin diye millet yazıyordu geçen haftaki bu haftaki diye unuttun mu yoksa.Ben de yazıyordum o topikte mevcuttur. ;)
Benden fazla vardır da benden az kazanan yoktur o usblerden eminim :D

Bu arada harıl harıl beni takip edip herşeyi araştırdığını da buradan öğrenmiş olduk.Neye içerledin bu kadar anlayamadım :D

Hak ettiğin kadarını,hak ettiğin vakitte alırsın...

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #87 : 08 Mart 2010, 22:23:23 »

Kaça satıyosun? Takas kabul edermisin ?  :)
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı toprakhaktan

• Usta Kampanyacı
  • Yağmur yağsın toprak koksun,seni hatırlatsın
« Yanıtla #88 : 08 Mart 2010, 22:23:39 »
getsiz ilanlar listelenmiyor ki , satıcının ilanları diye tıklayınca getler listeleniyor önce , kıyıda kösede kalır diye koymadım  ama kızın biri 5 liraya gömlek koymuş gette 10 liraya ayakkabı koymuş nasıl satıyor 5 sayfa hayran kaldım .  :D

Çevrimdışı cilekrecelii

• Hero Member
« Yanıtla #89 : 08 Mart 2010, 22:25:52 »
ay şimdi bayılacağım   :)arkadaşlar olan olmuş biten bitmiş  .kazanan arkadaşlar güle güle kullansın  tebrikler:)