Gönderen Konu: L'oreal Elseve kazananlar  (Okunma sayısı 32352 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ufoskop

• Usta Kampanyacı
Ynt: L'oreal Elseve kazananlar
« Yanıtla #100 : 08 Mart 2010, 22:56:40 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Valla venusger noktayı koymuş, bunun üstüne hiçbişey yazılmaz artık  :D

Noktadan sonra konan noktaya iki nokta denir ;D

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #101 : 08 Mart 2010, 23:03:21 »

En iyi noktayı koyan kazanır  ;D Bence venusger son yazdıgıyla fark attı, tur bindirdi  ;D
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

MiniPsy

• Ziyaretçi
« Yanıtla #102 : 08 Mart 2010, 23:03:31 »

seni seviyorum  8)

Çevrimdışı esrauz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #103 : 08 Mart 2010, 23:36:46 »
bi şampuan için tartışmaya,birbirini kırmaya değer miydi?bence değmezdi...burada hepimiz birer yarışmacı sayılırız,kah kazanır,kah yeniliriz...kah üzülür,kah seviniriz...siyaset arenasında değiliz...
moustache pig :D

Çevrimdışı gülmerşen

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #104 : 08 Mart 2010, 23:39:12 »
bi şampuan için tartışmaya,birbirini kırmaya değer miydi?bence değmezdi...burada hepimiz birer yarışmacı sayılırız,kah kazanır,kah yeniliriz...kah üzülür,kah seviniriz...siyaset arenasında değiliz...
nihayet şu konuya evet katılıyorum diyebileceğim bir yorum yazıldı :-X
O şimdi Aşık  ♥♥♥♥♥

Çevrimdışı YeniSahip

• Usta Kampanyacı
    • Facebook
« Yanıtla #105 : 08 Mart 2010, 23:53:55 »
Bu konuyu ikiye ayırıyorum;

1. venüsger gelmeden önce,

2. venüsger geldikten sonra.

Neden diye sormayın, sadece içimden geldi. :)
« Son Düzenleme: 08 Mart 2010, 23:55:56 Gönderen: YeniSahip »

MiniPsy

• Ziyaretçi
« Yanıtla #106 : 09 Mart 2010, 00:04:56 »
Bu konuyu ikiye ayırıyorum;

1. venüsger gelmeden önce,

2. venüsger geldikten sonra.

Neden diye sormayın, sadece içimden geldi. :)
somuyorum çünkü ne demek istediğini çok çok iyi anladım arkadaşım...insanlar gerçekten çok değişken  8)

Çevrimdışı ceydaa

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #107 : 09 Mart 2010, 09:00:43 »
afedersiniz ama bu kurnazlık değil resmen sahtekerlık...çünkü belirli kurallar var bunlardan biri her isme bir tane..yani firma aynı isme aynı şahsa göndermiyor bunları...firmayı kandırmış ayrıca yalan söylemiş oluyorsunuz..birilerine yalan söyleyerek kandırarak kazanılan şey bence hiç adil değil ...tabiri caizse bunun ismi var onuda siz tahmin edin???
(destek isteyen arkadaşlar yazsın)

Çevrimdışı venüsger

• Usta Kampanyacı
    • Kadına Dair
« Yanıtla #108 : 09 Mart 2010, 11:14:28 »
afedersiniz ama bu kurnazlık değil resmen sahtekerlık...çünkü belirli kurallar var bunlardan biri her isme bir tane..yani firma aynı isme aynı şahsa göndermiyor bunları...firmayı kandırmış ayrıca yalan söylemiş oluyorsunuz..birilerine yalan söyleyerek kandırarak kazanılan şey bence hiç adil değil ...tabiri caizse bunun ismi var onuda siz tahmin edin???

Hımmm sen güzellik perisinde 2 hesapla oynarken ya da hediyeleri teyzenin halanın ismiyle kazanırken sahtekar olmuyorsun ben kendi ismimi yazdığım için sahtekar oluyorum.Çok mantıklı gerçekten :)
Şu yazdıklarını avon topiğine de yazsana,bak orası 3-4 hesapla oynayan benim gibi sahtekar dolu..Belki arada kendine de rastlarsın ;)
Keşke kendi ismimi yazmasaydım oraya ya ne güzel şimdi herkes gibi sütten çıkmış ak kaşık olacaktım. ;D
Neyse hadi sizin dediğiniz olsun sahtekar olan benim,siz sütten çıkmış ak kaşıksınız  masum insanlar :)
Hak ettiğin kadarını,hak ettiğin vakitte alırsın...

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #109 : 09 Mart 2010, 11:20:55 »

Hımmm sen güzellik perisinde 2 hesapla oynarken ya da hediyeleri teyzenin halanın ismiyle kazanırken sahtekar olmuyorsun ben kendi ismimi yazdığım için sahtekar oluyorum.Çok mantıklı gerçekten :)
Şu yazdıklarını avon topiğine de yazsana,bak orası 3-4 hesapla oynayan benim gibi sahtekar dolu..Belki arada kendine de rastlarsın ;)
Keşke kendi ismimi yazmasaydım oraya ya ne güzel şimdi herkes gibi sütten çıkmış ak kaşık olacaktım. ;D
Neyse hadi sizin dediğiniz olsun sahtekar olan benim,siz sütten çıkmış ak kaşıksınız  masum insanlar :)

Sana sonuna kadar katılıyorum. Millet avonda parfümleri 3er 5er alıyo ama onlara laf eden yok, senin 4 tane şampuan alman herkese battı nedense. Demekki çok acıttı baksana hala bagırıyolar  ;)  Boşver sen , kimin ne oldugunu herkes biliyo, kimse dürüstlük ayaklarına yatmasın hiç  ;)
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld