0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Valla venusger noktayı koymuş, bunun üstüne hiçbişey yazılmaz artık
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinValla venusger noktayı koymuş, bunun üstüne hiçbişey yazılmaz artık Noktadan sonra konan noktaya iki nokta denir
bi şampuan için tartışmaya,birbirini kırmaya değer miydi?bence değmezdi...burada hepimiz birer yarışmacı sayılırız,kah kazanır,kah yeniliriz...kah üzülür,kah seviniriz...siyaset arenasında değiliz...
Bu konuyu ikiye ayırıyorum;1. venüsger gelmeden önce,2. venüsger geldikten sonra.Neden diye sormayın, sadece içimden geldi.
afedersiniz ama bu kurnazlık değil resmen sahtekerlık...çünkü belirli kurallar var bunlardan biri her isme bir tane..yani firma aynı isme aynı şahsa göndermiyor bunları...firmayı kandırmış ayrıca yalan söylemiş oluyorsunuz..birilerine yalan söyleyerek kandırarak kazanılan şey bence hiç adil değil ...tabiri caizse bunun ismi var onuda siz tahmin edin???
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinafedersiniz ama bu kurnazlık değil resmen sahtekerlık...çünkü belirli kurallar var bunlardan biri her isme bir tane..yani firma aynı isme aynı şahsa göndermiyor bunları...firmayı kandırmış ayrıca yalan söylemiş oluyorsunuz..birilerine yalan söyleyerek kandırarak kazanılan şey bence hiç adil değil ...tabiri caizse bunun ismi var onuda siz tahmin edin???Hımmm sen güzellik perisinde 2 hesapla oynarken ya da hediyeleri teyzenin halanın ismiyle kazanırken sahtekar olmuyorsun ben kendi ismimi yazdığım için sahtekar oluyorum.Çok mantıklı gerçekten Şu yazdıklarını avon topiğine de yazsana,bak orası 3-4 hesapla oynayan benim gibi sahtekar dolu..Belki arada kendine de rastlarsın Keşke kendi ismimi yazmasaydım oraya ya ne güzel şimdi herkes gibi sütten çıkmış ak kaşık olacaktım. Neyse hadi sizin dediğiniz olsun sahtekar olan benim,siz sütten çıkmış ak kaşıksınız masum insanlar