Gönderen Konu: L'oreal Elseve kazananlar  (Okunma sayısı 30812 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nevin41

• Usta Kampanyacı
Ynt: L'oreal Elseve kazananlar
« Yanıtla #70 : 08 Mart 2010, 18:36:23 »
 akrabaların adınada yazdım herkesin adınada yaptım olmayınca olmuyo ??? hiç tuturamadım kazananları tebrik ederim şanş :o
güzel bakan güzel görür hayattan zevk alır.

Çevrimdışı kartal1000

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #71 : 08 Mart 2010, 19:11:13 »
ama bana kazandınız  dedi yazmamıişlar puffff
Eğer Allah'ın ni'metini sayacak olsanız, onu sayamazsınız. Şübhesiz ki Allah, elbette Gafûr (çok bağışlayan)dır, Rahîm (çok merhamet eden)dir. ( Nahl 18 )

Çevrimdışı mehpare01

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #72 : 08 Mart 2010, 19:28:05 »
bu kadar uzun bir listede olmayısım hüsran oldu benim için listeyi uzun görünce heveslenmişdim yine hüsran
olduğu kadar olmadığı kader..

MiniPsy

• Ziyaretçi
« Yanıtla #73 : 08 Mart 2010, 19:31:12 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
bu kadar uzun bir listede olmayısım hüsran oldu benim için listeyi uzun görünce heveslenmişdim yine hüsran
millet 100 isimle ve ismine harfler falan ekleyip katılınca olacak olan sonuç bu hemşerim üzülme boşver daha ne kampanyalar görürüz  ;)

Çevrimdışı catpat07

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #74 : 08 Mart 2010, 19:34:11 »
millet 100 isimle ve ismine harfler falan ekleyip katılınca olacak olan sonuç bu hemşerim üzülme boşver daha ne kampanyalar görürüz  ;)

haha cok hoşsun :)
bize de eğlence çıktı desene :)
:)

Çevrimdışı kader86

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #75 : 08 Mart 2010, 19:52:47 »
ne kadar saçma yapmışlar en azından aynı isimleri eleyebilirlerdi çok haksızlık olmuş

MiniPsy

• Ziyaretçi
« Yanıtla #76 : 08 Mart 2010, 20:31:51 »

haha cok hoşsun :)
bize de eğlence çıktı desene :)
komik ama acı traji komikmi oluodu bu durumun adı  :-*

Çevrimdışı venüsger

• Usta Kampanyacı
    • Kadına Dair
« Yanıtla #77 : 08 Mart 2010, 21:03:46 »
melisa özben
melisa uryan
melisa urhan
yılmaz urhan

isim ve soy isimde küçük değişiklikler yapıp kargocuya soy ismim budur bi harf yanlış yazılmış demekte ayrı bi olay tabiki.oda güzel.

biri kızlık soyadıdır diğer eşinin soyadı sonrakide kargocuya aaaaa harf hatası yapmışlar yazarken denecek olan soyisimdir  ;D

Evet bildin ;D

Valla 2 senedir elsev kullanıyorum bu fırsatı kaçıramazdım.Kimse kusura bakmasın.Ben de bu forumdan aynı isimle aynı soyadlarıyla büssürü isim gördüm.Hepimiz 3-4 katılım yapıyoruz.
Selvalardan ,absolutden,elidordan ondan bundan.. herkesin kaçar tane aldığını hepimiz çok iyi biliyoruz.Gururla söyledi burada herkes ben şu kadar kazandım diye.Keşke bende girip yazsaymışım ben de 4 tane doldurdum kazandım diye :)
Ufoskop valla üzülüyorum senin için ya ... :D benim adımı nerede görsem girip eleştirecek bişeyler buluyorsun.Keşke azbuz da notebook kazanmak için bana yardım et ,benim için konu açıver dediğinde sana yardım etseydim şimdi bu eleştirilerine maruz kalmaz ve dolayısıyla seninle uğraşmak zorunda kalmazdım ;)

Kimin masum görünüp gizli saklı iş yaptığı gayet açık ;)

« Son Düzenleme: 08 Mart 2010, 21:05:54 Gönderen: venüsger »
Hak ettiğin kadarını,hak ettiğin vakitte alırsın...

Çevrimdışı venüsger

• Usta Kampanyacı
    • Kadına Dair
« Yanıtla #78 : 08 Mart 2010, 21:37:27 »
kimsenin avukatı değilim fikrimi söyledim . Herkes yapıyor bunu . Ben yaptımmı , yapmadım . Amaçok kişi var demekistiyorum . Firma bunu düzeltebilir isterse. Amaç herkesin yararlanmasıysa bu yapılabilir. Tam olarak söylemeye calıştığım budur.
herkes yapmıyor arkadaşım.hile ve dolandırıcılık çok farklı iki şey algılamak zor değil.mesela benim buna kafam çalışmaz.daha güzel ve yarayışlı işlerde,özellikle iş hayatımda ve ticarette kurnazlık yaparım.yani bunu oturup düşünmüş bu arkadaş bilmiyorum bana çok komik aynı zamanda acı geldi dramatik tarafıda bizleriz.bu arkadaşın 50 ye yakın katılım yaptığını düşün bi bakalım.50 kişinin hakkını yedi.adı üstünde hak.dini boyutuda var.kul hakkı.anlatabildim umarım

Sen iyimisin arkadaşım ben 50 katılm mı yaptım da sen bu şekilde beni suçluyorsun.ayrıca oturup saatlerce ne yapsam acaba diye düşünüp yapılacak bişey değil bu.Aklı mantığı eren herkes yapabilir bunu.kendi soyismim ,kızlık soyismim ve tek harf değiştirip yaptığım bir katılım.ayrıca bu kadar katılım yapan kişinin içinde benim kazandığım 4 şampuan mı battı senin gözüne istersen 2 sini göndereyim sana  ha;)
1000 kişiye dağıtıyorlar bunun 4 tanesi bana ait.Ha kardeşimin,komşumun,yengemin adına doldurmuşum ha kendi adıma 4 tane doldurmuşum ne fark var.Belki bana gelen den bende tanıdıklarıma hediye edeceğim.Kimsenin hakkını yediğimi düşünmüyorum...

Kısacası Masum Değiliz Hiçbirimiz ;)
Hak ettiğin kadarını,hak ettiğin vakitte alırsın...

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #79 : 08 Mart 2010, 21:40:50 »
Venusger 4-5 tane alman sorun değilde kurnazlığına gercekten hayran kaldım  ;D Hiç aklıma gelmemişti böyle tek harfi değiştirerek  farklı isimmiş gibi göstermek. Gerçekten bravo çok zekisin   ;D
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld