0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kimsenin avukatı değilim fikrimi söyledim . Herkes yapıyor bunu . Ben yaptımmı , yapmadım . Amaçok kişi var demekistiyorum . Firma bunu düzeltebilir isterse. Amaç herkesin yararlanmasıysa bu yapılabilir. Tam olarak söylemeye calıştığım budur.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbu adrese birşeyler yazdım eğer sizde şikayetlerinizi buraya gönderirseniz belki düzeltilmesini sağlayabliriz
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkimsenin avukatı değilim fikrimi söyledim . Herkes yapıyor bunu . Ben yaptımmı , yapmadım . Amaçok kişi var demekistiyorum . Firma bunu düzeltebilir isterse. Amaç herkesin yararlanmasıysa bu yapılabilir. Tam olarak söylemeye calıştığım budur. herkes yapmıyor arkadaşım.hile ve dolandırıcılık çok farklı iki şey algılamak zor değil.mesela benim buna kafam çalışmaz.daha güzel ve yarayışlı işlerde,özellikle iş hayatımda ve ticarette kurnazlık yaparım.yani bunu oturup düşünmüş bu arkadaş bilmiyorum bana çok komik aynı zamanda acı geldi dramatik tarafıda bizleriz.bu arkadaşın 50 ye yakın katılım yaptığını düşün bi bakalım.50 kişinin hakkını yedi.adı üstünde hak.dini boyutuda var.kul hakkı.anlatabildim umarım