0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinona gelene kadar dunya kadar bostancı var hepsi aynı adrestir kesin . Gözlerinin önünde , aslında aynı adrese tek gönderim yapacaklar katılım çok nasıl olsa , bunu yapmak çok zor değil ama işte elidorda herkes böyle yaptı . İnsanların suçu değil firma bunu duzenlemesi lazım Avukat Toprak Haktan Nasılsınız Efendim
ona gelene kadar dunya kadar bostancı var hepsi aynı adrestir kesin . Gözlerinin önünde , aslında aynı adrese tek gönderim yapacaklar katılım çok nasıl olsa , bunu yapmak çok zor değil ama işte elidorda herkes böyle yaptı . İnsanların suçu değil firma bunu duzenlemesi lazım
yani bende bikaç katılım yaptım evet ama ablama kardeşime burdan bir arkadaş var ona kazandım.diğer türlüsü daha hak yiyici olmuş haklısınız
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyani bende bikaç katılım yaptım evet ama ablama kardeşime burdan bir arkadaş var ona kazandım.diğer türlüsü daha hak yiyici olmuş haklısınız bende yaptım ama soyadım tasasızbaş mesela kafasızbaş falan yazmadım yada tasalıbaş falan ne kadar kendime hayranım ya
melisa özbenmelisa uryan melisa urhan yılmaz urhan isim ve soy isimde küçük değişiklikler yapıp kargocuya soy ismim budur bi harf yanlış yazılmış demekte ayrı bi olay tabiki.oda güzel.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyani bende bikaç katılım yaptım evet ama ablama kardeşime burdan bir arkadaş var ona kazandım.diğer türlüsü daha hak yiyici olmuş haklısınız bende yaptım ama soyadım tasasızbaş mesela kafasızbaş falan yazmadım yada tasalıbaş falan ne kadar kendime hayranım ya Kafasızbaş yazsaydın baya komik olurmuş
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinmelisa özbenmelisa uryan melisa urhan yılmaz urhan isim ve soy isimde küçük değişiklikler yapıp kargocuya soy ismim budur bi harf yanlış yazılmış demekte ayrı bi olay tabiki.oda güzel.ismimin- i hali -de hali -den hali buda -yalın hali der gibi olmuş