0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
O kadar aksiyon dolu hayaller gönderdim maçlarda giyebilceğim bir forma alabilmek için ama vermiyorlar,HEy coca cola ne var biliyor musun ? Canın cehenneme dostum.
ne kadar meraklısınız kampanyaları karalamaya beğenmeyen katılmasın.neden katıldınız o halde anlamıyorum !....
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinne kadar meraklısınız kampanyaları karalamaya beğenmeyen katılmasın.neden katıldınız o halde anlamıyorum !....beğenmediğim için katılmadım insan beğenip beğenmediğinidemi söyleyemeyecek forum bunun için var herkesin fikrine açık bende sizi anlamıyorum niye kızıyorsunuz
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinne kadar meraklısınız kampanyaları karalamaya beğenmeyen katılmasın.neden katıldınız o halde anlamıyorum !....beğenmediğim için katılmadım insan beğenip beğenmediğinidemi söyleyemeyecek forum bunun için var herkesin fikrine açık bende sizi anlamıyorum niye kızıyorsunuz coca colaya söyle o zaman.bu forum kampanya forumu iyi yada kötü bir çok kampanyayı burda paylaşıyoruz.bu kampanyalar olmasa bu forumda olmaz.biraz geniş düşün oke ?
aman çokta millete tındı herkes ölüodu seni,beni,onu,bunu,şunu görmeye...hem niye internete resim vereyimki ben elaleme resmimi teşhir edeyim....ne biçim kampanya bu be