0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinha bu arada venüs açık fikirliyim ama bir ton siteye resmimi verip kendimi millete izletecek kadar geniş değilim.açık fikirliyim ama geniş değilim Absolut de gayet geniştin fotoğrafın vardı profil resimlerinde.. izledik hep beraber seni onun benim fotoğrafım olduğundan eminmisin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinha bu arada venüs açık fikirliyim ama bir ton siteye resmimi verip kendimi millete izletecek kadar geniş değilim.açık fikirliyim ama geniş değilim Absolut de gayet geniştin fotoğrafın vardı profil resimlerinde.. izledik hep beraber seni
ha bu arada venüs açık fikirliyim ama bir ton siteye resmimi verip kendimi millete izletecek kadar geniş değilim.açık fikirliyim ama geniş değilim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBakıyorum, herkes burada Mutluluğa Kapak Açmış... Tartışmayı burada bırakın arkadaşlar. Forum paylaşma yeri. Kalp kırma yeri değil. Kampanyaları beğenen katılır, beğenmeyen katılmaz. Mutluluğa Kapak Açın... Venusger iyi kapak açar+ iyi kapak yapar...
Bakıyorum, herkes burada Mutluluğa Kapak Açmış... Tartışmayı burada bırakın arkadaşlar. Forum paylaşma yeri. Kalp kırma yeri değil. Kampanyaları beğenen katılır, beğenmeyen katılmaz. Mutluluğa Kapak Açın...
çünkü her yerde aynı fotoyu kullanıyorum gelsene sana msn adresimi vereyim camda bi bak bakalım o fotodaki benmiyim hem ben o kadar çirkin değilim canımmmm
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinçünkü her yerde aynı fotoyu kullanıyorum gelsene sana msn adresimi vereyim camda bi bak bakalım o fotodaki benmiyim hem ben o kadar çirkin değilim canımmmm Yok canım benim msn'mde olmak için bazı aşamalardan geçmen lazım.Sen ilk sınavda sınıfta kaldın Hem şimdi sen senin resmini alır veririm diye korkarsın o yüzden kalsın
en sevmediğim şey ufacık şeyler büyüyüp gideeeerrr ya işte ben buna razı değilim Arkadaş