bende kazanamadım hemde 2 kişi olarak bitti mi dersiniz
Yeni geldim eve konu açılmış 10 sayfayıda aşmışşşbende ilk denememde kazandım
bugün şanslımıyım neyim
![]()
![]()
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinYeni geldim eve konu açılmış 10 sayfayıda aşmışşşbende ilk denememde kazandım
bugün şanslımıyım neyim
![]()
avondan sonra şanslı olduğumu düşünemem ama bende kazandım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinYeni geldim eve konu açılmış 10 sayfayıda aşmışşşbende ilk denememde kazandım
bugün şanslımıyım neyim
![]()
avondan sonra şanslı olduğumu düşünemem ama bende kazandımya kazandın dedi ama şu ilk 1000 dolmamıştır inş.![]()
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinYeni geldim eve konu açılmış 10 sayfayıda aşmışşşbende ilk denememde kazandım
bugün şanslımıyım neyim
![]()
avondan sonra şanslı olduğumu düşünemem ama bende kazandımya kazandın dedi ama şu ilk 1000 dolmamıştır inş.![]()
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinYeni geldim eve konu açılmış 10 sayfayıda aşmışşşbende ilk denememde kazandım
bugün şanslımıyım neyim
![]()
Kazandığına göre dolmamış demek ki.