Gönderen Konu: Pınar Kido Kampanya  (Okunma sayısı 13640 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kyle_XY

• Deneyimli Kampanyacı
Ynt: Pınar Kido Kampanya
« Yanıtla #10 : 01 Mart 2010, 14:01:56 »
geçen seferki kampanyaları da böyle dandikti, hangi ajans yapmış acaba? ödül verdiler mi vermediler mi bilmiyorum, on yüz milyon puanlı arkadaşlar vardı, akıllının biri max puanı bile geçmişti oyunun birinde millet full bitirmiş 50bin yapmış o 60  ;D hiç uğraşmamıştım, oyunlar da zaten çocuk oyunu. şikayet edeyim dedim müşteri hizmetlerinden sanırım yoldan geçen biri telefona baktı kampanyadan haberleri bile yoktu. yine aynı tas aynı hamam uğraşıp hak edenler kazanır inş Allah sabır versin.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı Archancan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #11 : 01 Mart 2010, 15:04:08 »
abicim yanlış anladın sanırım. adam düşük yapmış ben onu diyorum. zaten bir oyunda yapılıyor o puan. şu anda haftanın birincisinin puanı bile 600 binlerde. ilk 5 in puanları milyonlarda. bu kadar düşük puanla nasıl oldu onu anlamadım. her oyundan 20 bin puan alsa 160 bin yapar zaten.
Hayat bir bisiklete binmek gibidir. Pedalı çevirmeye devam ettiğiniz müddetçe düşmezsiniz.
Claude Pepper

Çevrimdışı kyle_XY

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #12 : 01 Mart 2010, 15:49:25 »
hmm ok anladım ben şimdikine bakmamıştım evet ilginç ama olsun milyon puanlıların kazanmasından iyidir belki bu sefer en kötü oynayana veriyorlardır ;)

Çevrimdışı the_myth

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #13 : 01 Mart 2010, 17:11:47 »
kazanan benim puanımda 555000 küsürdü ama puanı öyle yazmışlar 10 gün boyunca herhangi bir hile yapmadan uğraştım hakkettiğime inanıyorum hilecilerden sonra en çok oyunda ilk sıralarda ben vardım
« Son Düzenleme: 01 Mart 2010, 17:19:07 Gönderen: the_myth »

Çevrimdışı Archancan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #14 : 01 Mart 2010, 17:24:21 »
ya helal olsun birşey demiyorum. güle güle kullan da hangi günü baz aldılar da o puanı yazdılar. hiçbir gün birinci değildin ki sen? ayrıca 550 bin de değildin yarışma bittiğinde. silinen adamlar geri geldiler ayrıca. mesela eagle20 vardı ercan. senin şu anki puanlarından yüksek değildi puanı ama elendi. gsen33 vardı çarşamba günü elendi sonra geri geldi o da senin önündeydi. saklambaç da senin önündeydi.
ben şunu demeye çalışıyorum. güle güle kullan hak ettin ama neyi baz aldılar ve ikinci hafta için neyi baz almak gerekiyor.
« Son Düzenleme: 01 Mart 2010, 17:29:24 Gönderen: Archancan »
Hayat bir bisiklete binmek gibidir. Pedalı çevirmeye devam ettiğiniz müddetçe düşmezsiniz.
Claude Pepper

Çevrimdışı Archancan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #15 : 01 Mart 2010, 17:31:42 »
şunu da ekleyeyim puanları da sıfırlamadılar :)
Claude Pepper

Çevrimdışı the_myth

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #16 : 01 Mart 2010, 17:43:24 »
onların aldıkları puan eski oyunlardan dolayı yüksekti eski oyunlarda hatalar vardı o yüzden kaldırdılar ama puanları değişmedi dediğim gibi hilecileri saymazsak en çok oyunda en yukarlarda ben vardım

Çevrimdışı Archancan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #17 : 01 Mart 2010, 17:46:35 »
peki sıfırlamadılar puanları kümülatif puana mı bakacaklar her hafta.
Claude Pepper

Çevrimdışı the_myth

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #18 : 01 Mart 2010, 17:48:27 »
onları bilmiyorum ama sonuçta uğraşıyorlar kendilerine göre hesapları vardır

Çevrimdışı kyle_XY

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #19 : 01 Mart 2010, 18:34:56 »
tebrikler sonunda hak eden biri kazandı galiba güle güle kullan  ;)
bu arada da finansta büyük temizlik yapılmış orada da hak eden kazanacak inş.
bizim letocanı uçurmuşlar listeden  ;D