Gönderen Konu: Pınar Kido Kampanya  (Okunma sayısı 13664 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı the_myth

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: Pınar Kido Kampanya
« Yanıtla #30 : 06 Mart 2010, 07:14:01 »
niye şans eseri oluyum önümdeki herkes hileyle oynadığı için kazandım belki bu adamın puanıda farklıydı böyle yazmışlardır sonuçta kontrol ediyorlardır kim napıyor diye

Çevrimdışı Archancan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #31 : 06 Mart 2010, 10:42:19 »
sen söylediğine inanıyor musun? adam kızgın kaya ve samanyolunda 1 milyon yapmış ve hile değildir mi diyorsun? önündeki herkes de hile yapmadı hatta önündekilerin hiçbiri hileli değildi sen şans eseri puanlamadan kazandın.

not: puanlama sistemini hala çözmüş değilim. bazı oyunları ekleyip çıkartıyorlar sisteme. kendileri bile takip edemiyorlar artık ne olduğunu.
« Son Düzenleme: 06 Mart 2010, 10:50:15 Gönderen: Archancan »
Hayat bir bisiklete binmek gibidir. Pedalı çevirmeye devam ettiğiniz müddetçe düşmezsiniz.
Claude Pepper

Çevrimdışı eagle20

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #32 : 06 Mart 2010, 14:06:04 »
valla bu Pınar kido geçen dönem de böyle saçmalamıştı şimdide aynı şeyi yapıyor.
benm puanım daha düşükken benim üyeliğimi siliyor millet max. puan yapıyor silmiyo nasl oluyorsa  >:( >:(
bu son hafta kazananı gçen dönemde kazanmıştı  :-\   
ben geçen dönem kazanmama rağmen ödülümü vermeyen ajans yarışma dönemi bittikten sonra bu kişiye ödülü vermişti artık tanıdık mıdır bilemm o kişilerin  ??? ??? 
saçma sapan puan sistemi yenilenmyen liste  bu kadar da kötü bir yarışma düzenlenmezki yaaa  :-\

Çevrimdışı censez41

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #33 : 06 Mart 2010, 20:54:56 »
 geçen hafta kılpayı ikinci oldum o da sistemin hatası saat pazar 22:30 civarı oyunu nerden baksanız 4 saatir oynuyorum sistem de birşey oldu benim oyun nedensiz yere bitti bende o sebeple 2. olabildim.

Nasılolsa birinciye vermezler diğe üzelmedim ama şimdi o şahıs ın kazandığını görünce gerçekten yıkıldım
« Son Düzenleme: 07 Mart 2010, 09:49:59 Gönderen: censez41 »

Çevrimdışı the_myth

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #34 : 07 Mart 2010, 11:39:03 »
2 gündür pınarın numarısını arıyorum ülker golden çıkıyor anlamadım gitti geçen hafta bilgilerimi doğrulamak için arayıp konuşmuştum şimdi ülker çıkıyor

Çevrimdışı Archancan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #35 : 07 Mart 2010, 12:12:32 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
geçen hafta kılpayı ikinci oldum o da sistemin hatası saat pazar 22:30 civarı oyunu nerden baksanız 4 saatir oynuyorum sistem de birşey oldu benim oyun nedensiz yere bitti bende o sebeple 2. olabildim.

Nasılolsa birinciye vermezler diğe üzelmedim ama şimdi o şahıs ın kazandığını görünce gerçekten yıkıldım

bizi arayıp sorduğumuzda pazar değil salı günü gece bitiyor dediler. ilk hafta önce pazartesi akşamı dediler sonra salı dediler. ikisinde de birinci sıradaydım. sonra çarşamba günü sildiler beni aradım nedir diye. sonra cuma günü geri geldim. bir kaç kişiye daha olmuş aynı şey sanırım. dinozorun pipetini oynayınca yanlışlıkla sistem hata veriyormuş. ama sonuç olarak hediyeyi alamadım. hediyeyi almak almamak önemli değil. puanlar 500 binlerdeyken ne oldu da 164 bin puanla birinci oldu ali atilla onu anlamadık. ikinci hafta da 6.5 milyon puanlı arkadaş 4.5 milyonla birinci oldu. ne gerzek sistemleri var anlamadık.
Hayat bir bisiklete binmek gibidir. Pedalı çevirmeye devam ettiğiniz müddetçe düşmezsiniz.
Claude Pepper

Çevrimdışı the_myth

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #36 : 07 Mart 2010, 12:45:59 »
sen o hile yapanların arasında nasıl 1.ciydin ? puanım o değildi adamlar puanı kendileri yazmışlar

Çevrimdışı Archancan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #37 : 07 Mart 2010, 13:28:00 »
ilk pazartesi en fazla puan 593 bindi zaten. yüksek puandan kastın bu mu? seninki de 450 bin küsürdü zaten? benden sonra saklambaç vardı 510 binlerde sonra king vardı 490 binlerde.

ayrıyeten şunu da belirteyim o kadar yüksek puan dediğini 5 e katlayıp 1. oldu adam 2. haftada.
« Son Düzenleme: 07 Mart 2010, 13:31:54 Gönderen: Archancan »
Claude Pepper

Çevrimdışı the_myth

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #38 : 07 Mart 2010, 13:42:27 »
onu bilmem ama ben bu oyunları yapacak kadar bilgi sahibi olsam en ufak bir hileyi bile tespit edebilirdim benim anlamadığım danışma hattını arayınca ülker golden kampanyası çıkıyor telefon niye değişti acaba

Çevrimdışı Archancan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #39 : 07 Mart 2010, 13:55:32 »
oyunu kontrol edenler adam olsa elerler zaten. tekgöz ve kayada 1 milyon yapılmayacağını bilirler. futbollu oyunda 910 bin mesela.
Claude Pepper