0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alan adı yazan yere Adın SoyadınAlan değeri yazan yerede adınızı soyadınızı yasıyorsunuz tamamdır.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAlan adı yazan yere Adın SoyadınAlan değeri yazan yerede adınızı soyadınızı yasıyorsunuz tamamdır.benim roboform ayarlarında mı bi problem var alan adına ad soyad alan değerine ad soyad hatta banka adı hesap adı,ad gördüğüm her yere adı soyadı yazdım belki roboform esinlenirde doldurur diye ertunga beyin gösterdiği sipariş formunda deniyorum yinede doldurmuo adın soyadın kısmını kırcam şimdi pc yi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya sinir oldum yaaa....bu günm sabahtan beri evdeydim zil bile çalmadı kargocu gelmiş kağıt bırakıp gitmiş.avondan siparişim gelmiş.işin yoksa onca yol git çarşıya kargodan kutuyu al...çok kızdım çooooook aynısı far ıcın bana da oldu ımkanı yok zıl çalsa duyarım Kargoyu Getirmedikleri İçin Zili Çalmıyorlar.Gidip Kendiniz Alın Diye.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya sinir oldum yaaa....bu günm sabahtan beri evdeydim zil bile çalmadı kargocu gelmiş kağıt bırakıp gitmiş.avondan siparişim gelmiş.işin yoksa onca yol git çarşıya kargodan kutuyu al...çok kızdım çooooook aynısı far ıcın bana da oldu ımkanı yok zıl çalsa duyarım
ya sinir oldum yaaa....bu günm sabahtan beri evdeydim zil bile çalmadı kargocu gelmiş kağıt bırakıp gitmiş.avondan siparişim gelmiş.işin yoksa onca yol git çarşıya kargodan kutuyu al...çok kızdım çooooook
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAlan adı yazan yere Adın SoyadınAlan değeri yazan yerede adınızı soyadınızı yasıyorsunuz tamamdır.benim roboform ayarlarında mı bi problem var alan adına ad soyad alan değerine ad soyad hatta banka adı hesap adı,ad gördüğüm her yere adı soyadı yazdım belki roboform esinlenirde doldurur diye ertunga beyin gösterdiği sipariş formunda deniyorum yinede doldurmuo adın soyadın kısmını kırcam şimdi pc yi bende şimdi bir formda denedim sadece soyadım çıktı.yıne eski usül takılacam ne yapayım?kopyalayıp yapıştırarak
Arkadaşlar buyrun burdan bakıp yapın Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin