oooof oooff panik atağım avr bnm sinirden yine kriz tuttu ağzına tüküreyim peri gibi offff
gece kremi aldım çok şükür
happines e niyet summer e kısmet oldu benimkiside
ben bi sene tedavi oldum trafik kazası geçirince tedavim yarım kaldı şimdi her üzüntüde heyecanda tekrarlıyo
ben bi sene tedavi oldum trafik kazası geçirince tedavim yarım kaldı şimdi her üzüntüde heyecanda tekrarlıyo 
çok qeçmiş olsun;üzüldüm :/
dikkat edin kendinize sarayları verseler sağlık yerine gelmez bi daha eğlence olarak görün allah kimselere vermesin panik atağı çok kötü bişey evlere sığamıo insan takmayın yarın alırız inşallah
arkadaşıma ruj alacaktm:(
dikkat edin kendinize sarayları verseler sağlık yerine gelmez bi daha eğlence olarak görün allah kimselere vermesin panik atağı çok kötü bişey evlere sığamıo insan takmayın yarın alırız inşallah
işyerinde olmasam kolay da bu bilgisayar kağnı gbi

tabiki sağlığımdan önemli değil oyalanıyorum ama insan alamayınca kendini kötü hissediyo