lütfen alan arkadaslardan biri yanıtlasın normal hediyeler sayfasınımı yenile yapıoyorsunuz yada tek bi ürünü hedef alıp detay kısmından acarak yenilemi yapıyorsunuz oluo ya alınmıo 5 tanyei gördüm ürün yok diyo yeniliyorum 4 tane görüorum önceden alıodum şimdi alamıyorum ağlıcam artık yya
ben önce tek hediyeye yapsam die düşündüm amaa
dedim o hemen biter diğerlerinden kalırsa saf saf beklemeyim
hepsini yenile yaptım
bi de alacagın ürüne odaklan diğerlerine bakma
allah askına sesımı duyan yokmu wish of love alırmısınız bana sıfremı verıyım alın yarın lutfennn bırı gorsun benıı
lütfen alan arkadaslardan biri yanıtlasın normal hediyeler sayfasınımı yenile yapıoyorsunuz yada tek bi ürünü hedef alıp detay kısmından acarak yenilemi yapıyorsunuz oluo ya alınmıo 5 tanyei gördüm ürün yok diyo yeniliyorum 4 tane görüorum önceden alıodum şimdi alamıyorum ağlıcam artık yya
ben istediğim ürünü açıp onun sayfasını yeniliyorum.
allah askına sesımı duyan yokmu wish of love alırmısınız bana sıfremı verıyım alın yarın lutfennn bırı gorsun benıı
keşke alabilsem de alsam

yarın iki tane sınawım var valla
olmasada en fazla happines alablrdm
bugün dikkat ettim rujlarda en son 1. ve 3. bitti
1. güzel bi kırmızı onu deneyn bence
ben istediğim ürünü açıp onun sayfasını yeniliyorum.
mantıklı aslında sayfada ürün çok olunca hemen yenileyemiyor bide senin istediğin ürün açılıo ama diğeri açılmadan sipariş veremiyorsun zaman geçiyo..
bende sonbahar yazacagıma sonabahr yazmısım bısı olurmu gelmezse oturup aglarım haaa
bosuna ugrasmayın hedıyeler yıne bızde 3 ruj ve 2 parfüm aldık Allah avondan razı olsun
biri böyle yazmıss avonun sayfasına