0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar happinies in kokusu nasıl şeker gibimi,portakal gibimi bilen varmı görünüşünden öyle bi kanıya vardım nedense:)portakal mandalina gibi yaz mevsimine uygun
arkadaşlar happinies in kokusu nasıl şeker gibimi,portakal gibimi bilen varmı görünüşünden öyle bi kanıya vardım nedense:)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbaskasndan al onu napcan erkek parfümü olsaydı erkek alacaktım.ancak çeşitlerde sadece bayan parfümü olduğundan ve forumda en çok o beğenildiğinden inş. wish of love alacam. alabilirsem ilk hediyem olacak.. ya yapma allasen yaa
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbaskasndan al onu napcan erkek parfümü olsaydı erkek alacaktım.ancak çeşitlerde sadece bayan parfümü olduğundan ve forumda en çok o beğenildiğinden inş. wish of love alacam. alabilirsem ilk hediyem olacak..
baskasndan al onu napcan
tashanın kokusunu kimse begenmiyor ama ben begendim hafif ve tatlı kokusu var alınmış alınmıştır günlük kullanımda ideal bence
arkadaşlar puanım yeni birikti hafta içi işte olduğum için sürekli takip edemiyorum periyi pazar günü stok açılılır mı? puanım parfümlük oldu ayıptır söylemesi :p
Çilek Reçeli sen parfüm aldınmı hiç? Veya baska bişey?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar puanım yeni birikti hafta içi işte olduğum için sürekli takip edemiyorum periyi pazar günü stok açılılır mı? puanım parfümlük oldu ayıptır söylemesi :p bugun açılır 2 gıbı