Aynı adrese birden fazla göndermeme kararı almış olabilirler. Geçenlerde biri facede baya şikayet etmişti onu dikkate almışlardır belki..
gelir bence arkadaşlar benmde daha gelmedi rujum beklemedeyim
yeni keşfettim daha nasıl puan biriktirebiliyosunuz 2 gündür oynuyorum biriktiremedim:(
Benim de ayın 15 inde verdiğim sipariş geldi ama 10 unda verdiğim daha gelmedi ilginç..
Benim de ayın 15 inde verdiğim sipariş geldi ama 10 unda verdiğim daha gelmedi ilginç..
cidden çok ilginç ve saçma
ya arkadaşlar bende bu gün zaten biliyosunuz kafam arap çorbası gibiydi

, tam oturdum pc. başına bi bakayım hediyelere dedim sayfayı yenilememle stoklarla karşılaştım, hemen kendime 1 parfüm aldım, ardından arkadaşım istiyordu onada alayım dedim hesabı açtım onada aldım fakat, bu gün kendime yazdığım bilgilerin aynısınıda ona yazmışım sizce sorun olurmu
ya arkadaşlar bende bu gün zaten biliyosunuz kafam arap çorbası gibiydi
, tam oturdum pc. başına bi bakayım hediyelere dedim sayfayı yenilememle stoklarla karşılaştım, hemen kendime 1 parfüm aldım, ardından arkadaşım istiyordu onada alayım dedim hesabı açtım onada aldım fakat, bu gün kendime yazdığım bilgilerin aynısınıda ona yazmışım sizce sorun olurmu 
olmaz canım
bn aynı tel yazıyorum mesela olmuo sorun
ya da aldıgım mail adresiyle değilde heyecandan farklı mail yazıorum ama olmuo bişe
yarın bana ruj veya parfüm alabilecek hayırsever hala aranıo
Yarın gelmesi lazım 10 unda verdiğimiz siparişlerin en fazla 9. günde geldi bana şimdiye kadar.
Fakat hiç bugün gelen kadar hızlı gelmemişti 3. gün elimde oldu