0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinWish of love ile Erkek için olan Surrender parfümünü takas etmek isteyen varmı ? surrender en son : 53,50 idi.Love edt ise en fazla 39,90 hatta suan indirimde sanırm bi ürün alırsan 18 e fln düştü öyle hatırlıyorum. sence kim takas eder.(kimseee )Üstüne bi tanede tişört veririm o zaman, Wish of love bana lazım deil çünkü cinsiyetim erkek Fiyatlarıda o kadar önemli deil çünkü burda ticaret yapmıyoruz, beleş kazanılan şeyde fiyat önemli olmaz. degeri 300 lira olan bi ürün kazandım 150'ye sattım mesela. Tas atıp kolumuz yorulmadıgı için fiyat önemli olmamalı. Önemli olan karşılıklı ihtiyaçların karsılanması
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinWish of love ile Erkek için olan Surrender parfümünü takas etmek isteyen varmı ? surrender en son : 53,50 idi.Love edt ise en fazla 39,90 hatta suan indirimde sanırm bi ürün alırsan 18 e fln düştü öyle hatırlıyorum. sence kim takas eder.(kimseee )
Wish of love ile Erkek için olan Surrender parfümünü takas etmek isteyen varmı ?
arkadaşlar bi el atalım da fullspedd koyduralım haftanın ürününde yaa
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar bi el atalım da fullspedd koyduralım haftanın ürününde yaaok. ben hemen yazıyorum perinin duvarına
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar bi el atalım da fullspedd koyduralım haftanın ürününde yaaok. ben hemen yazıyorum perinin duvarına teşekkür ederim arkadaşım hadi arkadaşlar hepimiz yazalım mail atalım bayan parfümü doldu ev yaa
açelya seninkine yorum olarak arkadaşım da istedi gerçi ben okulda olacağım için ne koydukları önemli değil ama siz isteyince yazdırdım bende
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinaçelya seninkine yorum olarak arkadaşım da istedi gerçi ben okulda olacağım için ne koydukları önemli değil ama siz isteyince yazdırdım bendegüzel olmuş, ne demişler birlikten kuvvet doğar