0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapino kişi bir zahmet erken falan oturuversin pc başına.biz saatlerce yenile yapmaktan anamız ağlıyo.alan alıyor ama ne güçlükle.haksız mıyımya gidin işinize ya bi tane alıyosunuz iki tane alıyorsunuz başkalarının hakkını neden yiyorsunuz buradaki forumdaki insanlara da hiç saygınız yok ki puanın olsaydı eminim başkasına da alırdın.Biliyorum konu uzayacak sana cevap verince ama bu son iletim sanırım Hodri meydan hediye orada öyle boynu bükük kaldı buyur al ben aldım ama sadece KENDİME
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapino kişi bir zahmet erken falan oturuversin pc başına.biz saatlerce yenile yapmaktan anamız ağlıyo.alan alıyor ama ne güçlükle.haksız mıyımya gidin işinize ya bi tane alıyosunuz iki tane alıyorsunuz başkalarının hakkını neden yiyorsunuz buradaki forumdaki insanlara da hiç saygınız yok ki puanın olsaydı eminim başkasına da alırdın.Biliyorum konu uzayacak sana cevap verince ama bu son iletim sanırım Hodri meydan hediye orada öyle boynu bükük kaldı buyur al
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapino kişi bir zahmet erken falan oturuversin pc başına.biz saatlerce yenile yapmaktan anamız ağlıyo.alan alıyor ama ne güçlükle.haksız mıyımya gidin işinize ya bi tane alıyosunuz iki tane alıyorsunuz başkalarının hakkını neden yiyorsunuz buradaki forumdaki insanlara da hiç saygınız yok ki
o kişi bir zahmet erken falan oturuversin pc başına.biz saatlerce yenile yapmaktan anamız ağlıyo.alan alıyor ama ne güçlükle.haksız mıyım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapino kişi bir zahmet erken falan oturuversin pc başına.biz saatlerce yenile yapmaktan anamız ağlıyo.alan alıyor ama ne güçlükle.haksız mıyımya gidin işinize ya bi tane alıyosunuz iki tane alıyorsunuz başkalarının hakkını neden yiyorsunuz buradaki forumdaki insanlara da hiç saygınız yok ki puanın olsaydı eminim başkasına da alırdın.Biliyorum konu uzayacak sana cevap verince ama bu son iletim sanırım Hodri meydan hediye orada öyle boynu bükük kaldı buyur al ben aldım ama sadece KENDİME puanın yetseydi eminim başkasına da alırdın
Arkadaşlar, yine tartışma çıkmasın lütfen.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinArkadaşlar, yine tartışma çıkmasın lütfen. ben akıllı akıllı okuyorum son günlerde gergin ortamlar çabuk oluştuğu için cevap vermiyorum cici çocuk oldum
ya herkes istediği kadar alır niye almasın sonuçta herkes kendine lmıyo kardeşine annesine kuzenine eşine falan alıyosonuçta onlarda ayrı bi birey