0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
aldım valla aldım inanamıyorum dualarım kabul oldu kocam bana bişey almadın diye çok kızıyodu aldımmmmm
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya 11bin puanım eksik alamıyorum çok sinir bozucu peri tozumda yok Arkadaslarına davetiye gönder bikaç oyun hakkı geliyo o zmn kaç kere davet gönderdim am sadece bir kişi katıldı hem tamamen dolu olması lazım tam doluyken anca okadar topluyorum zaten ne şanssızım yaaa Sadece davet göndermen yeterli üye olmalarına gerek yok. İstersen mail adresini ve şifreni özelden gönder bi deneyeyim. Yeterli puanı alırsam sen girer sipariş edersin çok saol ya dediğini yaptım 3bin puannım eksik şimdi oynayacağım ama şimdide açılmıyo yaa davet gönderdim oyun hakı vermedi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya 11bin puanım eksik alamıyorum çok sinir bozucu peri tozumda yok Arkadaslarına davetiye gönder bikaç oyun hakkı geliyo o zmn kaç kere davet gönderdim am sadece bir kişi katıldı hem tamamen dolu olması lazım tam doluyken anca okadar topluyorum zaten ne şanssızım yaaa Sadece davet göndermen yeterli üye olmalarına gerek yok. İstersen mail adresini ve şifreni özelden gönder bi deneyeyim. Yeterli puanı alırsam sen girer sipariş edersin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya 11bin puanım eksik alamıyorum çok sinir bozucu peri tozumda yok Arkadaslarına davetiye gönder bikaç oyun hakkı geliyo o zmn kaç kere davet gönderdim am sadece bir kişi katıldı hem tamamen dolu olması lazım tam doluyken anca okadar topluyorum zaten ne şanssızım yaaa
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya 11bin puanım eksik alamıyorum çok sinir bozucu peri tozumda yok Arkadaslarına davetiye gönder bikaç oyun hakkı geliyo o zmn
ya 11bin puanım eksik alamıyorum çok sinir bozucu peri tozumda yok