0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAlıntıAblamın ,kankamın ve kendi hesabımdan aldım arkadaşım:-)Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindevrim benle de kanka ol yaa değil miyiz aaa anasayfa da yazmıyo ama
AlıntıAblamın ,kankamın ve kendi hesabımdan aldım arkadaşım:-)Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindevrim benle de kanka ol yaa değil miyiz aaa anasayfa da yazmıyo ama
Ablamın ,kankamın ve kendi hesabımdan aldım arkadaşım:-)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindevrim benle de kanka ol yaa değil miyiz
devrim benle de kanka ol yaa
bende sipariş veriyordum avon a hayran ol ve üye olman gerek diye yazı çıktı. nedir o anlamadım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbencede çok haksızlık oldu arkadaşlar bizler 1 tane bile alamadan kimileri 4 . siparişe geçdiler çok üzüldüm bugün vazgeçdim artık bu işden sizlere kolay gelsin zaten bu oyun yüzünden sinir küpü oldum çıkdım kalan sabrımıda artık bekleyerek tüketmeyeceğimama bu kadar karamsar olma bende 5. ürünü aldım tek bi sırrı var genelde 11 de yenileniyo bu aralar.saatini 11e 10 kalaya kur.alacağın ürün hangi sayfadaysa onu sık kullanılanlara kaydet.sonra bi not defterine adını soyadını mail adresini cep telefonunu ev adresini kaydet ve son 1 dk kala sürekli sayfayı yenile sonra sipariş ver deyip bilgileri yapıştır.ben bakıyorum 4 geçe bile hala farlar kalemler yerinde duruyor. not defteri nerese oluyor acaba bilgisayarda yeniyim de ben sizin gibi denemek isterim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbencede çok haksızlık oldu arkadaşlar bizler 1 tane bile alamadan kimileri 4 . siparişe geçdiler çok üzüldüm bugün vazgeçdim artık bu işden sizlere kolay gelsin zaten bu oyun yüzünden sinir küpü oldum çıkdım kalan sabrımıda artık bekleyerek tüketmeyeceğimama bu kadar karamsar olma bende 5. ürünü aldım tek bi sırrı var genelde 11 de yenileniyo bu aralar.saatini 11e 10 kalaya kur.alacağın ürün hangi sayfadaysa onu sık kullanılanlara kaydet.sonra bi not defterine adını soyadını mail adresini cep telefonunu ev adresini kaydet ve son 1 dk kala sürekli sayfayı yenile sonra sipariş ver deyip bilgileri yapıştır.ben bakıyorum 4 geçe bile hala farlar kalemler yerinde duruyor.
bencede çok haksızlık oldu arkadaşlar bizler 1 tane bile alamadan kimileri 4 . siparişe geçdiler çok üzüldüm bugün vazgeçdim artık bu işden sizlere kolay gelsin zaten bu oyun yüzünden sinir küpü oldum çıkdım kalan sabrımıda artık bekleyerek tüketmeyeceğim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbugün kaçta açıldı ya stoklar niye ben uyurken açıyolar şu stoğu anlamıyomki Tam p.m. saatiyle 11:oo 'da stoklar yenilendi ve 4 dk kadar sürdü dağıtım arkadaşım..
bugün kaçta açıldı ya stoklar niye ben uyurken açıyolar şu stoğu anlamıyomki
Arkadaşlar bugün stoklar yenilendi mi ve haftada yalnız bir ürün mü sipariş edebiliyoruz ? biliyorasanız cevaplayabilir misiniz? şimdiden teşekkürler
bu kampanyayı anlamayan tek kişi benim heralde..