Gönderen Konu: Denemekbedava Sitesi  (Okunma sayısı 114959 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı balpötüşü

• Usta Kampanyacı
  • İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR!!!
Ynt: Denemekbedava Sitesi
« Yanıtla #190 : 11 Mart 2010, 17:46:02 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
sende iyi günlerde kullan arkadaşım darısı başımıza

saolasın ama bana gelen hediyede kağıtta yorumlar dikkate alınıyor gibi bişeyler yazmışlardı.sanırım ondan herkese gelmiyor :-\
Senin dünyaya bakan pencerelerin kirli ise,benim çiçeklerim sana çamur görünür..!!

Çevrimdışı kader86

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #191 : 11 Mart 2010, 18:35:00 »
banada burdan hiçbirşey gelmedi

Çevrimdışı gamzemehmet

• Moderator
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #192 : 12 Mart 2010, 13:30:54 »
bu sitede  başımdan bir olay geçti .Sizinle paylaşmak istedim.09.03.2010 tarihinde mikrodalga pişirme torbası gönderildiğine  dair bir mesaj geldi.Bugüne kadar elime ulaşmayınca Bende bununla ilgili firmayı aradım .Konu hakkında bilgi almak istedm. Ama tutumlarını ve yaklaşımlarını hiç beğenmedim.Bugün kendilerin kargom gelmediğine dair aradığımda konuşma şekillleri ile bir daha aramaya çekinir oldum.Çok sert bir uslup ile kargonun ptt ye verildiğini kendilerinin barkod numarasını takip edemediklerini konu hakkında bilgi veremeyeceklerini ve oturup beklememi söylediler. Ayrıca paket onlardan çıkınca sorumlukuta çıkıyormuş.Yani ben karşımda bir muhattap bulamadım.Artık yorum sizin.  :o :o  Heralde evde oturup kargo yolu gözleyeceğiz. ;D Bu yüzden dolayı asılna bakarsanız ben biraz siteden soğudum.

elfant

• Ziyaretçi
« Yanıtla #193 : 12 Mart 2010, 13:59:12 »
Az önce postacı büyük bir zarf getirdi. Daha içine bakmadım. Denemekbedava.com yazıyor zarfta.

elfant

• Ziyaretçi
« Yanıtla #194 : 12 Mart 2010, 15:39:56 »
Büyük zarfın içinden mikrodalga pişirme torbası ve arabaya asılan kokulardan çıktı. :)

MiniPsy

• Ziyaretçi
« Yanıtla #195 : 12 Mart 2010, 15:53:01 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
bu sitede  başımdan bir olay geçti .Sizinle paylaşmak istedim.09.03.2010 tarihinde mikrodalga pişirme torbası gönderildiğine  dair bir mesaj geldi.Bugüne kadar elime ulaşmayınca Bende bununla ilgili firmayı aradım .Konu hakkında bilgi almak istedm. Ama tutumlarını ve yaklaşımlarını hiç beğenmedim.Bugün kendilerin kargom gelmediğine dair aradığımda konuşma şekillleri ile bir daha aramaya çekinir oldum.Çok sert bir uslup ile kargonun ptt ye verildiğini kendilerinin barkod numarasını takip edemediklerini konu hakkında bilgi veremeyeceklerini ve oturup beklememi söylediler. Ayrıca paket onlardan çıkınca sorumlukuta çıkıyormuş.Yani ben karşımda bir muhattap bulamadım.Artık yorum sizin.  :o :o  Heralde evde oturup kargo yolu gözleyeceğiz. ;D Bu yüzden dolayı asılna bakarsanız ben biraz siteden soğudum.
sert bi usluptu sanırım kötü olmuş ya

Çevrimdışı gamzemehmet

• Moderator
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #196 : 12 Mart 2010, 17:20:33 »
evet benim için çok kötü oldu. O yüzden sitden de soğudum .Artık bundan sonra ister gelsin ister gelmesin .Benim için önemli değil. Bir paketin peşine düşemem.Salı günü gönderim yapılıyorda bugün cuma hala nasıl elime ulaşmadı bilmiyorum.Bir de biz üyelerimiz kargolarını takip etmiyoruz bizde bilgileri yok şeklinde saçma bir açıklama da ilk defa duydum.Yani gelip gelmemesi bizim umrumuzda değil gibi bir açıklama oldu.

Çevrimdışı cerenfirat

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #197 : 12 Mart 2010, 17:22:31 »
herkese selam,
banada biraz önce,splaaşşşşş adında 3 adet tatlı pipet göndermişler.

AyySuN

• Ziyaretçi
« Yanıtla #198 : 13 Mart 2010, 04:01:17 »
sadece üyemi olmam gerekli acaba.numune geldikten sonramı yorum yazmalıyım

Çevrimdışı alyazeynep

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #199 : 13 Mart 2010, 11:05:36 »
benim yorumlarım yayınlanmadı.anlamadım sitenin ne istediğini bişey göndermedilerde