Arkadaşlar mektupla gönderiyorlar sizinkinide büyük ihtimalle örn benim sippiah lar zarfla geldi daha önce ufak birşey de öyle yani ptt bekleyeceksiniz
Sİppiah da da bana yorum yapın mesajı gelmişti siteye girdiğimde ancak ürün 5 gün sonra geldi bende msj atmıştım geri dönüşüm olmadı
Aman çok da takmayın gelirse gelir ... ben de milupaya sinir oldum üye oldum bebekler 6 aylık oldu daha birşey gelmedi eskiden hazır mama paketlerini yağdırıyorlardı
siteye girdiğimde 12 mart teslim tarihli microdalga pişirme poşeti promosyonum çıkıyor Fakat teslim edilen birşey olmadı özellikle 9-12 mart arası evdeydim.defalarca mail attım zahmet edip yanıt gönderen olmadı siteden fikri olan varmı arkadaşlar
valla aynısı benim başımada geldi mesaj yazmayı bırak telefon bile açtım ama zahmet edipte ilgilenmediler bile. Artık o yüzden ilgilenmiyorum.Pek ciddi bir site imajı çizmedi bende.
banada aynısı oldu,bide mail attılar ürün yolladık yorum yapmadınız diye, dedim ürün gelmediki yorum yapayım hem size yazdım gelmedi diye cevap yazmadınız dedim,postayla yolladık ürününüzü takipçisi olun dedi,ben mi peşinde koşucam ürünün ya