Gönderen Konu: Denemekbedava Sitesi  (Okunma sayısı 115165 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kamile44

• Usta Kampanyacı
Ynt: Denemekbedava Sitesi
« Yanıtla #210 : 21 Mart 2010, 18:13:44 »
benimde aynen öyle oldu benim postada hala gelmedi.bende ne yapabilirim ki

Çevrimdışı gamzemehmet

• Moderator
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #211 : 21 Mart 2010, 22:39:29 »
evet banada aynısını söylüyorlar böyle bir site yaptın ise bilgilerini tam olarak vermelisin ki hangi kargo ile yada kurye ile geldiğini takip edelim. Yani ürünlerini diğer siteler gibi takip etmiyorlar hemde kabahati bize buluyorlar.O zaman kargo ile gönderde bizde takip edelim. >:(

Çevrimdışı SEMRAA

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #212 : 21 Mart 2010, 23:29:47 »
Arkadaşlar  mektupla gönderiyorlar sizinkinide büyük ihtimalle örn benim sippiah lar zarfla geldi daha önce ufak birşey de öyle  yani ptt bekleyeceksiniz
Sİppiah da da bana yorum yapın mesajı gelmişti siteye girdiğimde ancak  ürün 5 gün sonra geldi bende msj atmıştım geri dönüşüm olmadı

Aman çok da takmayın gelirse gelir ... ben de milupaya sinir oldum üye oldum    bebekler 6 aylık oldu daha birşey gelmedi eskiden hazır mama paketlerini yağdırıyorlardı

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
siteye girdiğimde 12 mart teslim tarihli microdalga pişirme poşeti promosyonum çıkıyor Fakat teslim edilen birşey olmadı özellikle 9-12 mart arası evdeydim.defalarca mail attım zahmet edip yanıt gönderen olmadı siteden fikri olan varmı arkadaşlar

valla aynısı benim başımada geldi mesaj yazmayı bırak telefon bile açtım ama zahmet edipte ilgilenmediler bile. Artık o yüzden ilgilenmiyorum.Pek ciddi bir site imajı çizmedi bende.
banada aynısı oldu,bide mail attılar ürün yolladık yorum yapmadınız diye, dedim ürün gelmediki yorum yapayım hem size yazdım gelmedi diye cevap yazmadınız dedim,postayla yolladık ürününüzü takipçisi olun dedi,ben mi peşinde koşucam ürünün ya  >:(

awelya

• Ziyaretçi
« Yanıtla #213 : 21 Mart 2010, 23:34:29 »
milupanın iletişim bölümünden isteyin, ben öyle yaptım hemen geldi  ;)

Çevrimdışı nilgün27

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #214 : 22 Mart 2010, 18:21:22 »
benim sayfamdada mikrodalga pişirme torbası yazıyo 16 19 mart diye gelmedi diye mail attım cevap yazmadılar ama şimdi horoz lojistiktn ardılar müsaitseniz yarım saate kadar gelip bi dosyanız var getiricez diye a
sanırım odur diye düşünüyorum ay horoz çok süpermiş ya adanm müsad istiyor benden
yurtiçi de biraz örnek alsın ;D ;D ;D

Çevrimdışı nilgün27

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #215 : 22 Mart 2010, 23:05:43 »
benim sayfamdada mikrodalga pişirme torbası yazıyo 16 19 mart diye gelmedi diye mail attım cevap yazmadılar ama şimdi horoz lojistiktn ardılar müsaitseniz yarım saate kadar gelip bi dosyanız var getiricez diye a
sanırım odur diye düşünüyorum ay horoz çok süpermiş ya adanm müsad istiyor benden
yurtiçi de biraz örnek alsın ;D ;D ;D
ay yok o denemek bedavadan değilmiş
lansinohdan gelmiş

Çevrimdışı morsever

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #216 : 24 Mart 2010, 23:19:56 »
Ben de hem eşimi,hem kendimi kaydettim. Eşime pişirme torbalı tavuk sosu PTT'yle geldi. Bana bişey gelmedi henüz.

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
« Yanıtla #217 : 26 Mart 2010, 12:52:53 »
denemek bedava bana keyfi tahıl gönderiyomuş maıl atmıslar  ;D ;D
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bloğuma ve kampanyalarıma herkesi beklerim İZLEYİN BENİ

demari

• Ziyaretçi
« Yanıtla #218 : 29 Mart 2010, 22:47:55 »
bana bugun geldi iki adet tahillardan, cikolatali ve findikli

Çevrimdışı adamoda

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #219 : 29 Mart 2010, 22:53:31 »
hiç bir şey gelmedi.bekliyorum bakalım..