0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ne komik olurdu ya bas bas müzikte hergün kampanyadan mısın die sorsamm
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinne komik olurdu ya bas bas müzikte hergün kampanyadan mısın die sorsamm bende kafa mı sallardım artık
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinne komik olurdu ya bas bas müzikte hergün kampanyadan mısın die sorsamm bende kafa mı sallardım artık sen miydin devrim o yoksa
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinne komik olurdu ya bas bas müzikte hergün kampanyadan mısın die sorsamm bende kafa mı sallardım artık sen miydin devrim o yoksa değildim ama konserde olmak isterdim (Bizim Bahar Şenliklerine Gökhan Özen,Erhan Güleryüz,Şebnem Ferah ve Feridun Düzağaç geliyor.. )
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinne komik olurdu ya bas bas müzikte hergün kampanyadan mısın die sorsamm bende kafa mı sallardım artık sen miydin devrim o yoksa değildim ama konserde olmak isterdim (Bizim Bahar Şenliklerine Gökhan Özen,Erhan Güleryüz,Şebnem Ferah ve Feridun Düzağaç geliyor.. )bizimde Candan Erçetin,MFÖ,Serdar Ortaç,Pamela geliyor
valla bizimkileri tek geçerim üçüne de bayılırımmmm
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinvalla bizimkileri tek geçerim üçüne de bayılırımmmm zevkler ve renkler sonuçta çok keyifli geçeceğine eminim