bende takip ediyorum. benim tam saatlerini bildiğim 5 ürün var. eqo- wi-fi araba- çorap ekran silici
ekran silici 2 tane gidiyor ı-budy de öyle. hepsinin saatlerini biliyorum sadece duvar kağıtlarını bilmiyorum şimdi yoğunluk sebebiyle günde 1 2 jeton kullanabiliyorum onlara da şanssızlıktan hediye çıkıyo. 56 jetonla hesabım beklemede bu saatten sonrakilere bakamıyorum bugün okula gitmem lazım sınavım var bekleyen arkadaşlara kolay gelsin
Bir de ne demek istediğin anlaşılsa süper olacak.
bende takip ediyorum. benim tam saatlerini bildiğim 5 ürün var. eqo- wi-fi araba- çorap ekran silici
eqo acaba kaçta çıkıyor.bir onu yazmıyorsunuz.serimin tamamlanmasına az kaldı ama bu eqo bitürlü çıkmadı
demek istediğim şu saatleri bilince hep hediye geliyor. Ben duvar kağıdı istiyorum yaa

neyse çıkmam lazım herkese kolay gelsin.
ben vereyim sana kardeş hemde istediğin kadar
demek istediğim şu saatleri bilince hep hediye geliyor. Ben duvar kağıdı istiyorum yaa
neyse çıkmam lazım herkese kolay gelsin.
Hediyelerin püf noktasını ilk veren kişi olarak bu tip havalara girmeni gülerek izliyorum sadece

Eminim yeterince duvar kağıdı kazanmışsındır ben hediyeleri süpürürken
arkadaşlar birde sadece jeton için crax alan arkadaşlara tavsiyem tanıdık bir bakkal veya marketle konuşup bir koli kıvrık alın içinde 40 paket var 8.25TL toplam
arkadaşlar birde sadece jeton için crax alan arkadaşlara tavsiyem tanıdık bir bakkal veya marketle konuşup bir koli kıvrık alın içinde 40 paket var 8.25TL toplam
aa çok iyiymiş ben 20 şifreye 8 veriyorum

tanıdık bakkal falan yok ama bi toptancı bulup başta koli koli alsaydım iyiydi yaa
tamam kazandığınız saatleri paylaşmak istemiyorsunuz anladık

saygı gösteriyoruz ama lutfen oylamalı yarışmalarda da oy istemeyin sizde buna saygu gösterin
Yiğidi öldür hakkını yeme demişler

Ufuk söyleyene kadar kimse saat yakalama işine girmedi en azından ben kendi adıma söyliyim bu saat işi ortaya çıkana kadar pek bakmadım çünkü her bakışım birkaç duvarkağıdı olarak geri geliyordu

Şimdi en azından arada balıkta takılıyo oltaya