Gönderen Konu: Ruffles ile en fırlama /1 nisan  (Okunma sayısı 10140 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kyle_XY

• Deneyimli Kampanyacı
Ynt: Ruffles ile en fırlama
« Yanıtla #40 : 19 Şubat 2010, 19:08:37 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Vaynett in söyledikleri konusunda benimde katıldıklarım var evet.Ancak bunu bu forumda hileyi hoş görücez yada bunun burada hile yapılmasının haklı olarak destekliyecez sanıyorsanız yanılırsınız.Bu sebepten vaynetin dediklerine her ne kadar katılsamda burada hileyi yapip diğer kişileri şikayet ederek haklarını yiyenleride mazur göremeyiz.
aynen katılıyorum diazem bey ama sürekli kışkırtıyorlar insanı bir de bana taktılar kafayı nedense anlamadım gitti lastikte yaptıkları terbiyesizliği görmüşsünüzdür 1. bile değilim üstelik mail ekran görüntülerimizi bile koymuşlar nasıl yaptılar hala anlayamadım.

MiniPsy

• Ziyaretçi
« Yanıtla #41 : 19 Şubat 2010, 19:10:11 »
vaynet hile yapıp onları geçicem demeyimi kast etti yoksa ben yanlışmı anladım  :o

Çevrimdışı kyle_XY

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #42 : 19 Şubat 2010, 19:15:23 »
vaynet hile yapıp onları geçicem demeyimi kast etti yoksa ben yanlışmı anladım  :o
hayır az da olsa bazı oyunlarda hile yapanlar siliniyor normal yolla oyayıp ilk 10 da olmasan bile kampanya sonunda bakarsın 1. olabilirsin bana bir kere olmuştu zaten tüm haftaların sonuçlarını kampanya sonunda açıklayacaklarmış iyi yapmışlar böylece boşuna her hafta tartışma çıkmaz yok o hileci bu değil vs

MiniPsy

• Ziyaretçi
« Yanıtla #43 : 19 Şubat 2010, 19:16:47 »
pardon ya ben öyle anladım vaynet kusura bakma kardeş neyse erkeklerin meselelerine elimin hamuryla karışmayım ben  :D

Çevrimdışı kyle_XY

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #44 : 19 Şubat 2010, 19:19:39 »
pardon ya ben öyle anladım vaynet kusura bakma kardeş neyse erkeklerin meselelerine elimin hamuryla karışmayım ben  :D
estafurullah ben de sizi erkek sanmıştım neden katılın bence hem ben artık uzun süre kampanyalara katılmayacağım sefalarını sürsünler :)

MiniPsy

• Ziyaretçi
« Yanıtla #45 : 19 Şubat 2010, 19:21:48 »
ben sevmiyorum puanlı yarışmaları hile olmasa bile bayar beni  ;)

Çevrimdışı kyle_XY

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #46 : 19 Şubat 2010, 19:23:18 »
ben sevmiyorum puanlı yarışmaları hile olmasa bile bayar beni  ;)
anladım katıldığınız varsa destek olabilirim hilesiz tabii ki

Çevrimdışı vaynett

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #47 : 19 Şubat 2010, 19:34:46 »
yani arkadaşlar konu nerelere gelmiş helal olsun size...ben kimseyi savunmuyorum, kimseyle de tartışmak istemiyorum
asıl önemlisi şuna dikkat etmemiz lazım herkampanyada birilerini suçlamak doğru değil bunu anlatmaya çalışıyorum..
ahmet yapmasa mehmet yapacak o yapmazsa başkası yapacak puanı ...ne yani bunların her biriyle nasıl uğraşacaksınız?

Çevrimdışı kyle_XY

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #48 : 19 Şubat 2010, 19:41:23 »
aa yeni hafta başlamış pazar günü değil miydi katılım koşullarında? airzooka da ne acaba sonra zokayı yemeyelim.

Çevrimdışı hamaza61

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #49 : 19 Şubat 2010, 19:46:10 »
aa yeni hafta başlamış pazar günü değil miydi katılım koşullarında? airzooka da ne acaba sonra zokayı yemeyelim.
evet katılım koşullarında pazartesinden pazar gecesine kadar yazıyor ama geçen hafta da cuma günü bitmişti.yarışma 5 şubatta başladığı için bugün 2. hafta tamamlandı.