Gönderen Konu: Ruffles ile en fırlama /1 nisan  (Okunma sayısı 10600 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı vaynett

• Usta Kampanyacı
Ynt: Ruffles ile en fırlama
« Yanıtla #30 : 16 Şubat 2010, 22:18:45 »
ya kimsenin kimsye sataşmaya hakkı yok bence ..bana da oluyordu tepkiler ya arkadaşlar ben anlamıyorum böyle kazanan kişi suçlamalar karalamalar bu bir yarış iyi olan kazanır hile yapılıyorsa bunu bir tek kişi mi yapıyor zannediyorsunuz bırakın bunları ya bu işten geçinenlervar inanın bu tartışmalar boş bence..Bi ara  şirket vardı  hatta bi tanesi ben çok iyi psp taşırım beni de alın şirttketinize yazmıştı :)))
hasan yapmazsa ahmet yapacak o yapmasa başkası yapacak o yapmazsa başkası yapacak o yapmazsa başkası yapacak...Yani ne istiyoruz ki meydanı boş mu sitiyoruz bileğine güvenen kazanır bize de kazananı tebrik etmek düşer bence

Burada kimlerin ne yaptığını kampanalara nasıl katıldığını hangi yöntemleri kullandığını çok iyi biliyorum isim saymayayım şimdi.ama bana düşen onları geçmektir.

« Son Düzenleme: 16 Şubat 2010, 22:33:43 Gönderen: vaynett »

Çevrimdışı nopan1c

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • Club Life...
    • http://yfrog.com/8b31413116809308358286100g
« Yanıtla #31 : 16 Şubat 2010, 22:44:10 »
    Böyle kampanyalarda ya listeyi göstermicekler yada çekiliş yapcaklar insanlar kampanyaya katılıyor google la bi ismini giriyorsun bütün forumlarda adın geçiyor ondan sonra ugras dur.Forum sitelerinin bu konuda dikkat etmesi gerek.Kimse kimseyi suçlama hakkına sahip değil hile olup olmadıgınada oyun yapımcısı karar verir.Konuyu uzatmaya gerek yok.

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #32 : 16 Şubat 2010, 22:45:29 »
Konumuzun bu şekilde gitmemesini umud ediyorum arkadaşlar..Lütfen isim zikretmeyelim vede tartışma yaratacak hakaret vs gibi durumlar olmasın.
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı drebaris

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #33 : 16 Şubat 2010, 22:49:43 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Konumuzun bu şekilde gitmemesini umud ediyorum arkadaşlar..Lütfen isim zikretmeyelim vede tartışma yaratacak hakaret vs gibi durumlar olmasın.
teşekkürler

Çevrimdışı refüj

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #34 : 19 Şubat 2010, 15:17:42 »
çok ayıp ben de dün gördüm sadece bunu yapanları kınıyoryoum onların seviyesine inemem.
Edit.......
Ama bundan sonra kazanamayacaksın her tarafa şikayet edecem seni. bak bu işin sonu iyi değil
« Son Düzenleme: 19 Şubat 2010, 15:48:51 Gönderen: beyondparadise »

Çevrimdışı kyle_XY

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #35 : 19 Şubat 2010, 15:55:19 »
çok ayıp ben de dün gördüm sadece bunu yapanları kınıyoryoum onların seviyesine inemem.
Edit.......
Ama bundan sonra kazanamayacaksın her tarafa şikayet edecem seni. bak bu işin sonu iyi değil
siz de kimsiniz derdiniz ne benimle iyi tamam bundan sonra kendi adıma hiç oynamayacağım söz  ;D

MiniPsy

• Ziyaretçi
« Yanıtla #36 : 19 Şubat 2010, 18:43:23 »
Edit.......
siz de kimsiniz derdiniz ne benimle iyi tamam bundan sonra kendi adıma hiç oynamayacağım söz  ;D
ne kadar pişkinsin

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #37 : 19 Şubat 2010, 18:55:15 »
ya kimsenin kimsye sataşmaya hakkı yok bence ..bana da oluyordu tepkiler ya arkadaşlar ben anlamıyorum böyle kazanan kişi suçlamalar karalamalar bu bir yarış iyi olan kazanır hile yapılıyorsa bunu bir tek kişi mi yapıyor zannediyorsunuz bırakın bunları ya bu işten geçinenlervar inanın bu tartışmalar boş bence..Bi ara  şirket vardı  hatta bi tanesi ben çok iyi psp taşırım beni de alın şirttketinize yazmıştı :)))
hasan yapmazsa ahmet yapacak o yapmasa başkası yapacak o yapmazsa başkası yapacak o yapmazsa başkası yapacak...Yani ne istiyoruz ki meydanı boş mu sitiyoruz bileğine güvenen kazanır bize de kazananı tebrik etmek düşer bence

Burada kimlerin ne yaptığını kampanalara nasıl katıldığını hangi yöntemleri kullandığını çok iyi biliyorum isim saymayayım şimdi.ama bana düşen onları geçmektir.

Sana puanım 9 kanka ;D
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı kyle_XY

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #38 : 19 Şubat 2010, 18:59:46 »
aynen katılıyorum +9 da benden

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #39 : 19 Şubat 2010, 19:04:03 »
Vaynett in söyledikleri konusunda benimde katıldıklarım var evet.Ancak bunu bu forumda hileyi hoş görücez yada bunun burada hile yapılmasının haklı olarak destekliyecez sanıyorsanız yanılırsınız.Bu sebepten vaynetin dediklerine her ne kadar katılsamda burada hileyi yapip diğer kişileri şikayet ederek haklarını yiyenleride mazur göremeyiz.
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...