pek vaktim yok bugün,o nedenle yeni eklenenlere oy vermemis olabilirim,aksama eve gidince baştan kontrol edicem,ama listede olupta bana oy vermeyen birsürü kişi var hala!
Sırrım yeni onaylanmış.
Tüm listeye oy verdim benide unutmayın...
pink ve listeye yeni eklenenlere oyunu verdim...
Bende sadece bana verenlere verdim oyumu eğer oy istiyosanız desteklemeniz lazım arkadaşlar...
Pink'ede oyumu verdim listeyi defalarca kontrol ettim ama oylamadığım arkadaş varsa özelden link atsın lütfen...
Arkadaşlar şu oylama konusunda çok acele etmeyelim bence. Yani ben bi yanlış anlama olmasın falan diye hergün kontrol ediyorum ama alfabetik sıralama olunca her defasında 70-80 kişiye göz gezdirmek gerekio ve illaki gözden kaçanlar oluyo.Kaldı ki meşgul olan hergün bakamayan arkadaşlar da var ya da topluca oylama yapmayı düşünen.Bu konuda biraz anlayışlı olalım Yarışma süresi de uzun zaten bence şu verdi bu vermedi konusunu yarışma sonlarına doğru konuşmak daha mantıklı

Hem o zaman gözden kaçanlar vermeyenlere mesaj atar ve haberdar edildiği halde oy vermeyip sadece destek toplayanlar hakkında da tabiki bi yaptırım uygulanır
Arkadaşlar silinen oylar bana göre ipden.bn şuan ben dün gece itibari ile 129oy ile kapatmştım..oylar geri çekilince 14 tane gitti..e bn üye yaptıım kaç kişi war onların sadece 14tanesi sır yazmadı gerisi yazdı gibi bi teori war yani..bn milleti zor üye ediyorm bide oturup sır yazan kmse yok yani.
bana görede ip den olablr ama tam emin deilim neyse tekrar yaptk oyları..ilk 3ü zorlamya devam.
ve şey dicektim okduum mesjlara göre sanırsam sıralama alfabeye göre yapılıo.onlarca link arasına 1-2 tane sıkıştırılıo bunu aramak zor oluo yani modlar nie yenileri alta koymadı tamda çözemedm neyse hak geçmesin die sıralama yaptılar galba..karşmak olmaz işlerine..herkese bol şans =)
Arkadaşlar silinen oylar bana göre ipden.bn şuan ben dün gece itibari ile 129oy ile kapatmştım..oylar geri çekilince 14 tane gitti..e bn üye yaptıım kaç kişi war onların sadece 14tanesi sır yazmadı gerisi yazdı gibi bi teori war yani..bn milleti zor üye ediyorm bide oturup sır yazan kmse yok yani.
bana görede ip den olablr ama tam emin deilim neyse tekrar yaptk oyları..ilk 3ü zorlamya devam.
ve şey dicektim okduum mesjlara göre sanırsam sıralama alfabeye göre yapılıo.onlarca link arasına 1-2 tane sıkıştırılıo bunu aramak zor oluo yani modlar nie yenileri alta koymadı tamda çözemedm neyse hak geçmesin die sıralama yaptılar galba..karşmak olmaz işlerine..herkese bol şans =)
kesin yarın yine oyları silerler