0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBende sırrımı paylaşıp oy veririm o zaman ama üyelikleri de silmişler ) yuh yani.baştan üye yapıyorum milleti Yoo ben şimdi girdim benim üyeliğim duruyor,bir de birşey itiraf ettim bakayım onaylancakmı?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBende sırrımı paylaşıp oy veririm o zaman ama üyelikleri de silmişler ) yuh yani.baştan üye yapıyorum milleti
Bende sırrımı paylaşıp oy veririm o zaman
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBende sırrımı paylaşıp oy veririm o zaman ama üyelikleri de silmişler ) yuh yani.baştan üye yapıyorum milleti Yoo ben şimdi girdim benim üyeliğim duruyor,bir de birşey itiraf ettim bakayım onaylancakmı?onaylandı ve oy bile verildi )
gulsevdam teşekkürler düzenledim şimdi.
arkadaslar link vermıyorum sanırım yasak ama bende herkesı oyladım lıstenızde mevcudum desteklersenız sevınırım